ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 20χρονος που παρέσυρε και σκότωσε τους δύο νέους

Χανιά: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 20χρονος που παρέσυρε και σκότωσε τους δύο νέους
Flashnews.gr

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, έως ότου πραγματοποιηθεί η δίκη του, αφέθηκε ο 20χρονος Γεωργιανός, που τα ξημερώματα της Πέμπτης παρέσυρε με το αυτοκίνητό του και σκότωσε δύο νέους, στον δρόμο μπροστά από το Πολυτεχνείο Κρήτης, στο Ακρωτήρι Χανίων.

Όπως αναφέρει το flashnews.gr, μετά την απολογία του ο 20χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Ο 20χρονος αφέθηκε ελεύθερος καταβάλλοντας χρηματική εγγύηση και έχοντας την υποχρέωση να εμφανίζεται στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

Εναντίον του έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις, σε βαθμό πλημμελήματος, για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή, διατάραξη της ασφάλειας συγκοινωνιών από αμέλεια και οδήγηση χωρίς νόμιμο δίπλωμα, καθώς ο 20χρονος κατέχει δίπλωμα οδήγησης που ωστόσο δεν αναγνωρίζεται στην ΕΕ.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, η δικογραφία για το τραγικό θανατηφόρο τροχαίο δεν έχει ολοκληρωθεί, καθώς ο κατηγορούμενος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Ο δικηγόρος, εκ μέρους του 20χρονου και της οικογένειάς του, ζήτησε συγγνώμη εκφράζοντας την βαθύτατη θλίψη και οδύνη τους.

KRHTH 2

ΔΗΜΟΦΙΛΗ