Συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί για συναλλαγές με πλαστά χαρτονομίσματα σε χωριά του Έβρου
Συναλλαγές με πλαστά χαρτονομίσματα των 20 ευρώ, πραγματοποίησαν τέσσερις Βούλγαροι σε χωριά του βόρειου τμήματος του Νομού Έβρου.
Μετά την καταγγελία των περιστατικών, οι δράστες, ηλικίας 37, 45, 46 και 50 ετών, εντοπίστηκαν στο Μικρό Δέρειο Σουφλίου και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεταξάδων, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας.
Στην κατοχή των συλληφθέντων, βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, και κατασχέθηκαν, δύο ακόμη πλαστά χαρτονομίσματα των 20 ευρώ, δύο μαχαίρια μήκους 21 εκατοστών, μία πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος (γκλοπ) και το χρηματικό ποσό των 558 ευρώ.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραχάραξη, κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων, απάτη και παράβαση του νόμου περί όπλων, κατά περίπτωση.
Καιρός: Έρχεται έκτακτο δελτίο από ΕΜΥ για την ψυχρή εισβολή με κρύο και χιόνια - Η ανάρτηση Κολυδά
11:11
ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΩΝ : Γιατί οι ταραχές στο Ιράν είναι διαφορετικές από άλλες φορές - Το διακύβευμα και ο παράγοντας «νέοι» (pics&vid)
11:00
«Το΄στρωσε» σε πολλές περιοχές της Ελλάδας: Εντυπωσιακές εικόνες από Αράχωβα, Ιωάννινα, Ναυπακτία
10:58
Ρεζά Παχλαβί προς τους Ιρανούς: «Μην φεύγετε από τους δρόμους»
10:49