ΕΛΛΑΔΑ

Πετρούπολη: Για ένα sms ξυλοκόπησε βάναυσα την 18χρονη ο πατέρας της

Πετρούπολη: Για ένα sms ξυλοκόπησε βάναυσα την 18χρονη ο πατέρας της
EUROKINISSI/ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Ως μη αναστρέψιμη θεωρείται η κατάσταση της 18χρονης κοπέλας, την οποία χτύπησε βάναυσα ο 55χρονος πατέρας της στην Πετρούπολη και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο σπίτι.

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι αφορμή για την άγρια επίθεση στάθηκε ένα μήνυμα στο κινητό της κοπέλας προς τη μητέρα της και στο οποίο της έλεγε να μην επιστρέψει στο σπίτι, καθώς ο 55χρονος δεν έχει αλλάξει συμπεριφορά.

Τα δύο άτομα απεγκλωβίστηκαν έπειτα από πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί της Τετάρτης σε διαμέρισμα του 2ου ορόφου στην Πετρούπολη Αττικής.

Σύμφωνα με τις τελευταίες αποκαλύψεις, ο 55χρρονος πατέρας είχε προηγουμένως προσπαθήσει να στραγγαλίσει την 18χρονη κοπέλα.

Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι τα σημάδια στο λαιμό της κοπέλας προέρχονταν από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα που προσπάθησε να την σκοτώσει πνίγοντάς την ενώ αμέσως μετά έβαλε φωτιά στο σπίτι, χρησιμοποιώντας λάδι.

Κανένας μάλιστα δεν αποκλείει το ενδεχόμενο η κοπέλα να ήταν αναίσθητη όταν ο 55χρονος έβαλε 4 εστίες πυρκαγιάς μέσα στο διαμέρισμα.

Η μητέρα της 18χρονης, που από την πρώτη στιγμή ήρθε από την Κέρκυρα, όπου και διαμένει με τον γιο της και βρίσκεται στο πλευρό της, στην κατάθεσή της φέρεται να ανέφερε ότι είχε χωρίσει με τον 55χρονο πριν από μερικά χρόνια επειδή μεταξύ άλλων ήταν βίαιος και ότι εκείνος τον τελευταίο καιρό της ζητούσε να γυρίσει πίσω.

Ο 55χρονος νοσηλεύεται στο ΚΑΤ, ενώ οι αστυνομικοί περιμένουν την κατάθεσή του, όταν το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας του.

Όπως αποκαλύφθηκε ο 55χρονος, ο οποίος στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική και έπαιρνε βαριά φαρμακευτική αγωγή, άρχισε να τσακώνεται έντονα με την κόρη του, με αυτόπτες μάρτυρες από τη γειτονιά να αναφέρουν ότι ο καυγάς κράτησε αρκετή ώρα και κατέληξε στον ξυλοδαρμό της κοπέλας.

Λίγο αργότερα το σπίτι τυλίχτηκε στις φλόγες και οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο απεγκλώβισαν πατέρα και κόρη και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο με βαριά εγκαύματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ