ΕΛΛΑΔΑ

Λευκάδα: Εφοριακοί δέχθηκαν επίθεση με... κρέπα

Λευκάδα: Εφοριακοί δέχθηκαν επίθεση με... κρέπα
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI

Επίθεση με... κρέπα δέχθηκαν εφοριακοί που πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα εστίασης στη Λευκάδα, με τον διοικητή της ΑΑΔΕ, Γιώργο Πιτσιλή, να στέλνει αυστηρό μήνυμα σε όσους προβαίνουν σε αυτές τις ενέργειες.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Παρασκευής στην κεντρική πλατεία της πόλης. Εφοριακοί, σύμφωνα με το lefkadapress.gr, μπήκαν σε ένα κατάστημα για έλεγχο και τότε ο ιδιοκτήτης τους περιέλουσε με το μείγμα της κρέπας. Δημιουργήθηκε χάος και στο σημείο έσπευσε η αστυνομία που έκλεισε το κατάστημα και οδήγησε τον ιδιοκτήτη στο τμήμα.

«Δεν θα ανεχθούμε τέτοια φαινόμενα»

Σχολιάζοντας το νέο περιστατικό επίθεσης σε εφοριακούς που πραγματοποιούν ελέγχους, ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής ανέφερε ότι «δεν θα ανεχθούμε τέτοια φαινόμενα» σημειώνοντας χαρακτηριστικά:

Οι υπάλληλοι πήγαν να διενεργήσουν έλεγχο και δέχθηκαν επίθεση. Κάποιοι, ευτυχώς λίγοι, νομίζουν ότι με ύβρεις, χειροδικίες, απειλές και κουτοπονηριές που δεν ταιριάζουν σε πολίτες πολιτισμένης χώρας θα αποφύγουν τον έλεγχο. Αυταπαντώνται και στην πράξη υφίστανται πολλαπλάσιες συνέπειες.

«Είμαστε δίπλα στα στελέχη μας που δίνουν τη μάχη κατά της φοροδιαφυγής» πρόσθεσε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

4029466

(Πηγή: EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ