Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα λόγω της επίσκεψης του Μακρόν
Απροσπέλαστο θα είναι το κέντρο της Αθήνας κατά τη διάρκεια της διήμερης επίσκεψης (7 και 8 Σεπτεμβρίου) του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, ενώ θα πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της ευρύτερης περιοχής του κέντρου.
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις εκάστοτε συνθήκες. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, τα μέτρα θα τεθούν σε ισχύ από αύριο Πέμπτη στις 10:00 και θα διαρκέσουν έως τις 15:00 της Παρασκευής.
Σημειώνεται, ότι από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, η οποία βρίσκεται επί ποδός, σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας των οχημάτων.
Η Τροχαία, η οποία θα πραγματοποιεί εκτροπές της κυκλοφορίας σε τακτά χρονικά διαστήματα, απευθύνει έκκληση στους οδηγούς να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων.
Γιάννης Κοτιλέας: Μια ζωή στην… κόψη του χιονιού – Η μαγεία του να ανήκεις στην παρέα του βουνού
13:00
«Θα χτυπάμε για εβδομάδες ακόμα το Ιράν» απειλεί το Ισραήλ - Με bunker buster 900 κιλών η επίθεση στην αποθήκη πυρομαχικών στο Ισφαχάν
12:54
Κατσαρός, Ρέμος, Τσανακλίδου, Θεοδωρίδου, Ζουγανέλη: Όλοι εκεί για τον αποχαιρετισμό στη Μαρινέλλα (pics&vids)
12:50
Σουηδία: Μειώθηκε το ποσοστό ανθρωποκτονιών το 2025 - Νέες μέθοδοι για τη μείωση της εγκληματικότητας
12:45