ΕΛΛΑΔΑ

Κικίλιας: Θεατής στο οικολογικό έγκλημα του Σαρωνικού η κυβέρνηση

Κικίλιας: Θεατής στο οικολογικό έγκλημα του Σαρωνικού η κυβέρνηση
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση την οποία και κατηγόρησε πως «παριστάνει ότι έχει περιβαλλοντικές ευαισθησίες», ενώ «παραμένει θεατής στο οικολογικό έγκλημα που συντελείται στον Σαρωνικό» εξαπέλυσε ο Βασίλης Κικίλιας, με αφορμή τη θαλάσσια ρύπανση στην περιοχή.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ τόνισε ότι η έκταση της ρύπανσης είναι ήδη τεράστια, ενώ αναφέρθηκε στο γεγονός ότι οι κάτοικοι της Σαλαμίνας καταγγέλλουν ότι τα συνεργεία απορρύπανσης καθυστέρησαν αδικαιολόγητα.

«Την ίδια ώρα, ο κ. Κουρουμπλής αντί να συντονίζει τις ενέργειες του Λιμενικού Σώματος, βρίσκεται στα τηλεπαράθυρα, σχολιαστής επί παντός επιστητού» δήλωσε ο κ. Κικίλιας προσθέτοντας πως «είναι προφανές ότι για τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οι λαϊκές συνοικίες της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά είναι δεύτερης κατηγορίας, και οι κάτοικοί τους, που τόσα τους υποσχέθηκε ο κ. Τσίπρας, παιδιά ενός κατώτερου Θεού» ανέφερε ο κ.Κικίλιας και κατέληξε:

«Ζητάμε την άμεση συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής, για να υπάρξει πλήρης ενημέρωση, και το κυριότερο, αμέσως πρόσθετα μέτρα για την απορρύπανση της θαλάσσιας περιοχής».

"Ο Τσίπρας καταστρέφει τις επενδύσεις"

Παράλληλα, για ψέματα και ανικανότητα όσον αφορά το θέμα των επενδύσεων κατηγορεί τον πρωθυπουργό ο Βασίλης Κικίλιας.

Σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ τονίζει πως «ο επικεφαλής της "task force για τις επενδύσεις" κ. Τσίπρας, καταστρέφει μέσα σε δύο μέρες τις δύο μεγαλύτερες επενδύσεις στη χώρα» κάνοντας αναφορά στις Σκουριές και το Ελληνικό.

«Στο Ελληνικό καθυστερούν και θέτουν σε κίνδυνο, μια επένδυση που θα φέρει δεκάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας και θα αναβαθμίσει την εικόνα της χώρας. Ώς εδώ τα ψέματα και η ανικανότητά τους» καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Κικίλιας.

ΝΔ: Αυτή είναι η κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου

Τα επεισόδια έξω από το υπουργείο Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, σχολίασε η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωση που εξέδωσε:

«Όταν οι “Ρουβικώνες” επιχειρούν να μπουν βίαια στο Κοινοβούλιο, δικαιολογούνται και οι συλληφθέντες απελευθερώνονται με εντολή του Προέδρου της Βουλής.

Όταν εργαζόμενοι – που κινδυνεύουν να χάσουν τη δουλειά τους εξαιτίας των αποφάσεων της Κυβέρνησης- επιχειρούν να επιδώσουν διαμαρτυρία στον αρμόδιο Υπουργό, αντιμετωπίζονται με γκλομπ και χημικά.

Αυτή είναι η Κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ