Καβάλα: Νεκρός 13χρονος μετά από ατύχημα με μηχανάκι
Τραγικό θάνατο βρήκε το μεσημέρι της Πέμπτης ένας 13χρονος μαθητής γυμνασίου στην τοπική κοινότητα Ζυγού του δήμου Καβάλας, όταν το δίκυκλο στο οποίο επέβαινε, προσέκρουσε πάνω σε τοίχο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.
Ο άτυχος μαθητής επέβαινε σε δίκυκλο που οδηγούσε ένας φίλος του και κινούνταν μέσα στο χωριό, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό πρακτορείο. Σε μικρή απόσταση από την πλατεία, ο επίσης νεαρός οδηγός, για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα το δίκυκλο να πέσει σε τοίχο μονοκατοικίας.
Από την πρόσκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο 13χρονος μαθητής, ενώ ο οδηγός της μοτοσικλέτας τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.
ΣΠΟΡ
Τρεις μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης θα μείνει ο Τζέντι Οσμάν
16:38
ΚΟΣΜΟΣ
Η Συρία στέλνει στρατεύματα κατά των Χούθι σε Σαουδική Αραβία και Υεμένη
16:28
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Αυτόφωρο και πρόστιμο που άφησε παλιά υλικά σε δημόσιο χώρο
16:18
ΚΟΣΜΟΣ
Οι ΗΠΑ επεκτείνουν τον αποκλεισμό του Ιράν - Ειδική ομάδα για τη διακίνηση όπλων από ξηρά και Κασπία
16:08
ΕΛΛΑΔΑ