«Έφυγε» η 8χρονη Ευαγγελία μετά από μια άνιση μάχη με τον καρκίνο
Η 8χρονη Ευαγγελία Καστρινάκη, που προκάλεσε πανελλήνια συγκίνηση με τον αγώνα της να συγκεντρώσει χρήματα για να μπορέσει να μεταβεί στο εξωτερικό για θεραπεία, έφυγε από τη ζωή.
Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews, το Σάββατο παρουσιάστηκε μια επιπλοκή στους πνεύμονες της Ευαγγελίας, και την Κυριακή πέθανε, σε κλινική του Λονδίνου.
Η οκτάχρονη διαγνώστηκε με καρκίνο, και πιο συγκεκριμένα με επιθηλιακό όγκο Wilms, τον Φλεβάρη του 2016. Έλαβε τις πρώτες θεραπείες σε Νοσοκομείο της Κρήτης και υποβλήθηκε σε χειρουργείο στην Αθήνα.

Μετά από υποτροπή και αφού οι γιατροί έδωσαν δυσμενή διάγνωση, οι γονείς αποφάσισαν να μεταβούν στην κλινική της Αγγλίας Harley Street Clinic προκειμένου να υποβληθεί σε πειραματική θεραπεία.
Όλη η κοινωνία είχε βοηθήσει να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα χρήματα.

Ξαπλώστρες από 5 έως 340 ευρώ: Ακριβή υπόθεση το μπάνιο τις οργανωμένες παραλίες της Αττικής
04:00
Επίδομα αδείας: Μέχρι πότε πρέπει να καταβληθεί στους εργαζομένους
03:00
Πότε πάει... διακοπές ο Δακτύλιος της Αθήνας - Ποιες περιοχές αφορά
02:00
Τα «όπλα» των ενοικιαστών όταν οι ιδιοκτήτες ζητούν αύξηση ενοικίου
01:00