Παρέμβαση του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Δικαιοσύνης - Ζητούν την κατάργηση του «Τρομονόμου»
Μέλη της ομάδας του Ρουβίκωνα εισέβαλαν στο υπουργείο Δικαιοσύνης το μεσημέρι της Τετάρτης, και στο γραφείο του υπουργού, με αίτημα, την κατάργηση του «Τρομονόμου». Στο σημείο έφτασαν δυνάμεις των ΜΑΤ.
Σε ανακοίνωσή τους, που αναρτήθηκε σε γνωστό σάιτ του αντιεξουσιαστικού χώρου, αναφέρουν: «Βρεθήκαμε λοιπόν σήμερα εδώ, στεκόμενοι δίπλα στον αγώνα όλων των κρατούμενων. Εισβάλαμε συμβολικά στο υπουργείο Δικαιοσύνης κι ενώσαμε τις φωνές μας με τις δικές τους στον αγώνα τους για ζωή και αξιοπρέπεια μέσα στα κελιά της Δημοκρατίας. Όταν χτυπάτε έναν από εμάς, χτυπάτε όλους μας».
Αναρτήθηκε πανό με σύνθημα "Λευτεριά στους πολιτικούς κρατούμενους" και αποχώρησαν, αφού πρώτα έγινε καταγραφή των ατόμων που βρίσκονται στο υπουργείο.
Associated Press: Το Ιράν έλαβε το «σχέδιο 15 σημείων» των ΗΠΑ για τον τερματισμό του πολέμου
10:30
Χτύπημα στην καπνοδόχο ενεργειακού σταθμού στην Εσθονία από ρωσικό drone
10:02
25η Μαρτίου: Όλα έτοιμα για τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση - Δείτε φωτογραφίες από το Σύνταγμα
10:02
Αυτοί είναι οι όροι του Ιράν για τερματισμό του πολέμου: Από ολικό κλείσιμο αμερικανικών βάσεων έως νέο καθεστώς στα Στενά του Ορμούζ
09:51