Παρέμβαση του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Δικαιοσύνης - Ζητούν την κατάργηση του «Τρομονόμου»
Μέλη της ομάδας του Ρουβίκωνα εισέβαλαν στο υπουργείο Δικαιοσύνης το μεσημέρι της Τετάρτης, και στο γραφείο του υπουργού, με αίτημα, την κατάργηση του «Τρομονόμου». Στο σημείο έφτασαν δυνάμεις των ΜΑΤ.
Σε ανακοίνωσή τους, που αναρτήθηκε σε γνωστό σάιτ του αντιεξουσιαστικού χώρου, αναφέρουν: «Βρεθήκαμε λοιπόν σήμερα εδώ, στεκόμενοι δίπλα στον αγώνα όλων των κρατούμενων. Εισβάλαμε συμβολικά στο υπουργείο Δικαιοσύνης κι ενώσαμε τις φωνές μας με τις δικές τους στον αγώνα τους για ζωή και αξιοπρέπεια μέσα στα κελιά της Δημοκρατίας. Όταν χτυπάτε έναν από εμάς, χτυπάτε όλους μας».
Αναρτήθηκε πανό με σύνθημα "Λευτεριά στους πολιτικούς κρατούμενους" και αποχώρησαν, αφού πρώτα έγινε καταγραφή των ατόμων που βρίσκονται στο υπουργείο.
17:16
Επαινοι Πούτιν σε αλ Σάρα για την αποκατάσταση της εδαφικής ακεραιότητας της Συρίας
17:12
Θεσσαλονίκη: Ελεύθερες με ρητή δικάσιμο οι δύο ανήλικες που επιτέθηκαν σε 17χρονη
17:04
Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ τετράχρονος με γρίπη Α - Υπέστη ανακοπή και τον επανέφεραν οι γιατροί
16:59