Το υπουργείο Εσωτερικών διαψεύδει τους Anonymous Greece: Δημόσια είναι τα αρχεία που αναρτήθηκαν
Διευκρινήσεις, για τα αρχεία που αναρτήθηκαν από την ομάδα χάκερ "Anonymous Greece", στην σελίδα τους στο Facebook, δίνει το υπουργείο Εσωτερικών.
«Τα αρχεία τα οποία αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο, εμφανιζόμενα ως προϊόν υποκλοπής, είναι δημόσια αρχεία, αναρτημένα στις διάφορες ιστοσελίδες του υπουργείου», διευκρινίζεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, σχετικά με την υπόθεση κυβερνοεπιθέσεων των τελευταίων ημερών.

Πόσο πιθανό είναι οι χάκερ να έχουν στη διάθεσή τους σημαντικά στοιχεία που θα διαρρεύσουν αργότερα, όπως προειδοποίησαν, και πόσο κινδυνεύουν οι ιστοσελίδες άλλων δημόσιων υπηρεσιών; Ο κ. Θεοφάνης Κασίμης, ερευνητής ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων στην εταιρία Audax Cybersecurity, απαντά σε όλα τα ερωτήματα στο CNN Greece, ξεκαθαρίζοντας πως μία μεγάλης κλίμακας επίθεση είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί.
Θεσσαλονίκη: Καταδίκη 47χρονου για κακοποίηση ΑμεΑ - Απηλλάγη λόγω αμφιβολιών ιερέας
15:50
Μιανμάρ: Τουλάχιστον 17 νεκροί σε αεροπορική επιδρομή του στρατού σε αγορά χωριού
15:48
Πέθανε η κορυφαία σκηνογράφος και ενδυματολόγος Ιωάννα Παπαντωνίου
15:40
ΗΠΑ - Ιράν: Η διαπραγματευτική ομάδα της Τεχεράνης αναχώρησε για τον νέο κύκλο συνομιλιών στη Γενεύη
15:31