Το υπουργείο Εσωτερικών διαψεύδει τους Anonymous Greece: Δημόσια είναι τα αρχεία που αναρτήθηκαν
Διευκρινήσεις, για τα αρχεία που αναρτήθηκαν από την ομάδα χάκερ "Anonymous Greece", στην σελίδα τους στο Facebook, δίνει το υπουργείο Εσωτερικών.
«Τα αρχεία τα οποία αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο, εμφανιζόμενα ως προϊόν υποκλοπής, είναι δημόσια αρχεία, αναρτημένα στις διάφορες ιστοσελίδες του υπουργείου», διευκρινίζεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, σχετικά με την υπόθεση κυβερνοεπιθέσεων των τελευταίων ημερών.

Πόσο πιθανό είναι οι χάκερ να έχουν στη διάθεσή τους σημαντικά στοιχεία που θα διαρρεύσουν αργότερα, όπως προειδοποίησαν, και πόσο κινδυνεύουν οι ιστοσελίδες άλλων δημόσιων υπηρεσιών; Ο κ. Θεοφάνης Κασίμης, ερευνητής ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων στην εταιρία Audax Cybersecurity, απαντά σε όλα τα ερωτήματα στο CNN Greece, ξεκαθαρίζοντας πως μία μεγάλης κλίμακας επίθεση είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί.
Έρευνα: Χαμηλότερος ο κίνδυνος εγκεφαλικού επεισοδίου στις γυναίκες που τρώνε μεσογειακά
09:24
Νέο ρεκόρ ρυθμίσεων στον Εξωδικαστικό: Στα 773 εκατ. ευρώ οι ρυθμισμένες οφειλές τον Ιανουάριο
09:20
Συνεδριάζει σήμερα η άτυπη διακομματική επιτροπή για την επιστολική ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού
09:07
Γερμανία: Από εγκεφαλική αιμορραγία ο θάνατος του ελεγκτή - Ανακοπή υπέστη ο πατέρας του
08:59