ΕΛΛΑΔΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών - Κορίνθου λόγω αγώνα δρόμου την Παρασκευή

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών - Κορίνθου λόγω αγώνα δρόμου την Παρασκευή
EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου λόγω του αγώνα δρόμου «Σπάρταθλον 2017».

Ειδικότερα, θα υπάρξει προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε τμήμα πλάτους 1,5μ. στο δεξιό άκρο του οδοστρώματος της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο, στο τμήμα από τη διασταύρωση Λ. Αθηνών & Ιεράς Οδού (10,000 χ/θ), περιοχής Δήμου Χαϊδαρίου έως τη διασταύρωση Διυλιστηρίων (15,600 χ/θ) περιοχής Δήμου Ασπροπύργου, κατά τις ώρες 06.30΄ έως 10.00΄.

Προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των φορτηγών οχημάτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, στο τμήμα από τη χ/θ 27,000 (Ναυπηγία Ελευσίνας) έως τη χ/θ 40,000 (Είσοδος-Έξοδος Μεγάρων της Ν.Ε.Ο.Α.Κ.), και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, κατά τις ώρες 07.30΄ έως 13.30΄.

Όπως αναφέρει η αστυνομία, κατά τη διάρκεια ισχύος των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, η κυκλοφορία φορτηγών οχημάτων θα πραγματοποιείται μέσω της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου.

Οι οδηγοί των οχημάτων παρακαλούνται για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και την αποτροπή κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν την κυκλοφορία και στάθμευση των οχημάτων τους στις ανωτέρω οδούς και Λεωφόρους και να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ