Τι αλλάζει στα μέσα μεταφοράς από 1η Οκτωβρίου
Αλλάζει ο τρόπος αγοράς των εισιτηρίων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς από την Κυριακή 1η Οκτωβρίου.
Όπως ανακοινώθηκε από τον ΟΑΣΑ, μετά από δύο και πλέον έτη επιτυχούς λειτουργίας, κλείνει τον κύκλο της η εφαρμογή TfA mTickets, δηλαδή η αγορά εισιτηρίων του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών, μέσω κινητών τηλεφώνων.
Έτσι έρχεται η εφαρμογή του «Αυτόματου Συστήματος Συλλογής Κομίστρου», όπως ανακοίνωσε ο ΟΑΣΑ.
Η δυνατότητα αγοράς νέων εισιτηρίων, μέσω της εφαρμογής TfA mTickets, θα ισχύσει μέχρι και την 01.10.2017 και τα προϊόντα κομίστρου, που έχουν ήδη αγοραστεί μέσω αυτής, θα μπορούν να επικυρωθούν μέχρι και την 31.10.2017.
Υπενθυμίζεται ότι στη διάθεση του επιβατικού κοινού βρίσκεται το «έξυπνο» ηλεκτρονικό εισιτήριο (ATH.ENA Ticket) και η «έξυπνη» (προσωποποιημένη και απρόσωπη) ηλεκτρονική κάρτα (ATH.ENA Card).
Πότε ξεκινούν οι συντάξεις Σεπτεμβρίου - Αναλυτικά οι ημερομηνίες καταβολής τους
03:00
Νέο κληρονομικό δίκαιο 2026: Τι αλλάζει στα δικαιώματα συγγενών και συντρόφων
02:00
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τις 30 Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) - Ποια η προθεσμία
01:00
Αντίστροφη μέτρηση για την πληρωμή των επιδομάτων ΟΠΕΚΑ: Πότε θα καταβληθούν
00:30