ΕΛΛΑΔΑ

Επτάχρονο αγοράκι έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι του διαμερίσματός του

Επτάχρονο αγοράκι έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι του διαμερίσματός του
Φωτογραφία Αρχείου ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI

Ένα παιδί 7 ετών έπεσε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στο κενό από το μπαλκόνι του διαμερίσματος δευτέρου ορόφου, όπου διαμένει με τους γονείς και το μικρότερο αδελφάκι του.

Το αγοράκι βρισκόταν στο σπίτι του στη συμβολή των οδών Αγίου Διονυσίου και Κύρου μαζί με το 5χρονο αδελφάκι του. Οι γονείς του απουσίαζαν.

Όπως αναφέρει το «Έθνος», το παιδί έπεσε από το μπαλκόνι και εντοπίστηκε αιμόφυρτο από περαστικούς. Όταν έφτασε το ασθενοφόρο στο σημείο είχε ακόμη τις αισθήσεις του, όμως αιμορραγούσε από το αυτί. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Ο εισαγγελέας που ανέλαβε την υπόθεση διέταξε να σχηματιστεί βιογραφία κατά των γονιών του για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η μητέρα του την ώρα του τραγικού συμβάντος ήταν στην δουλειά της, ενώ ο πατέρας είχε φύγει για να την πάρει.

Ο πατέρας προσήχθη στην Ασφάλεια την Κυριακή και έδωσε κατάθεση, ενώ επειδή, σύμφωνα με πληροφορίες, εργάζεται στην Αεροπορία, για το περιστατικό ειδοποιήθηκε και η Αερονομία.

Η αστυνομία ερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ