ΚΟΣΜΟΣ

Valentine's Day Special: Οι ματιές της Iβάνκα Τραμπ στον Τζαστίν Τριντό

Valentine's Day Special: Οι ματιές της Iβάνκα Τραμπ στον Τζαστίν Τριντό

Η Ιβάνκα Τραμπ πρωταγωνίστησε σε ένα απροσδόκητο έρωτα με την πρώτη ματιά ισχυρίζονται τα περισσότερα media των παραπολιτικών. Δικαιολογημένα.

Η Πρώτη Κυρία αλλά όχι ακριβώς Ιβάνκα Τραμπ συναντήθηκε με τον χαρισματικό ηγέτη του Καναδά στα πλαίσια της επίσκεψης του στη Ουάσινγκτον και το βλέμμα της έγινε ένα meme για την Ημέρα Των Ερωτευμένων.

Σαν το πνεύμα μιας Valentine's Day που γιορτάζεται με επιμονή γιατί πουλάει να την κατέλαβε, η επιχειρηματίας Ιβάνκα Τραμπ έδειξε γοητευμένη από τον Τζάστιν Τριντό και τους ιπποτικούς του τρόπους και σίγουρα δεν ενδιαφέρθηκε για όλα όσα απαθανάτισε ο φακός.

Εάν πάντως σε ένα άλλο παράλληλο σύμπαν η Ιβάνκα Τραμπ συναντούσε τον Τζάστιν Τριντό και ήταν χωρίς παιδιά, οικογένεια και όχι απόγονοι δυναστειών της αμερικανικής ηπείρου, εάν ήταν απλά μια Ιβάνκα και ένας Τζάστιν ένας έρωτας γεννήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου 2017.

Ι+j=L4E

Eιδικά όταν όλα ξεκίνησαν σε μια επίσημη συνάντηση για την επιχειρηματικότητα και την reality πολιτική του σήμερα και ο Τζάστιν φροντίζει την Ιβάνκα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ