Πρώην καρκινοπαθής ξόδεψε 54.000 δολάρια για να μοιάζει στην Μελάνια Τραμπ (Pic)
Πηγή: facebook.com/claudia.s.briggs

Για πάρα πολλά χρόνια η Claudia Sierra είχε χαμηλή αυτοεκτίμηση. Οι λεκτικές επιθέσεις για το μέγεθος της μύτης αλλά και του χρώματος των μαλλιών της είχαν ιδιαίτερα αρνητικές επιπτώσεις στην ψυχολογία της. Κάποια στιγμή ο καρκίνος χτύπησε την πόρτα της με αποτέλεσμα να δώσει μάχη για τη ζωή της.

Διαβάστε επίσης

Η 42χρονη γυναίκα από το Houston του Texas μετά την αγωγή που έλαβε για να αντιμετωπίσει τον καρκίνο στο στήθος, κατάφερε να ξεπεράσει την ασθένειά της και έτσι αποφάσισε να ξοδέψει 54.000 δολάρια για να μοιάσει στην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Melania Trump.

Η Sierra, η οποία είναι μητέρα δύο παιδιών, ζήτησε τη βοήθεια του πλαστικού χειρούργου Franklin Rose, ο οποίος ανέλαβε να πραγματοποιήσει τη χειρουργική επέμβαση, συμπεριλαμβανομένης της αύξησης του στήθους της, της κοιλιοπλαστικής, της λιποαναρρόφησης, της ανόρθωσης γλουτών και βλεφάρων, προκειμένου να καταφέρει να μοιάσει στο είδωλό της.

Ο λόγος που ήθελε να μοιάσει στην Melania, ήταν επειδή πιστεύει ότι πρόκειται για μια: «Ισχυρή και λαμπερή γυναίκα.»

Μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας της επέμβασης που έγινε τον περασμένο μήνα, η 42χρονη λέει ότι αισθάνεται «όμορφη» και είναι έτοιμη να ξεπεράσει κάθε ψυχολογικό πρόβλημα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με το πώς είμαι τώρα, όταν κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαι εγώ.», προσθέτει.

Πολλοί είναι αυτοί που αμφισβητούν ότι η Sierra μοιάζει στην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ


Διαβάστε επίσης

Οι ΗΠΑ βοήθησαν τη Ρωσία να αποτρέψει τρομοκρατικό χτύπημα

Πρώην υποψήφιος για την προεδρία της Ονδούρας καταδικάστηκε για ξέπλυμα χρήματος

Τζέιμς Μάτις: Η Βόρεια Κορέα δεν μπορεί να πλήξει τις ΗΠΑ

Μαρία Μενούνος: Πλήρωσα το bullying της showbiz με την υγεία μου (vid)