ΚΟΣΜΟΣ

Ευτράπελα στην ομιλία της Μέι με δάκρυα, ασταμάτητο βήχα και κατάρρευση του σκηνικού (pics&vid)

Ευτράπελα στην ομιλία της Μέι με δάκρυα, ασταμάτητο βήχα και κατάρρευση του σκηνικού (pics&vid)
REUTERS/Phil Noble

Αξέχαστη... θα μείνει στην Βρετανίδα Πρωθυπουργό Τερέζα Μέι η σημερινή Εθνική Συνδιάσκεψη του κόμματός της, καθώς σημειώθηκαν αρκετά απρόοπτα και ευτράπελα ενώ στο τέλος δεν έλειψαν τα δάκρυα και η συγκίνηση.

Ενός κακού μύρια έπονται... λέει η παροιμία και με μόνο με αυτή την ρήση μπορεί κάποιος να περιγράψει αυτό που «έζησε» νωρίτερα η Τερέζα Μέι.

Αρχικά όλοι νόμιζαν ότι η «παρέμβαση» του φαρσέρ που διέκοψε την ομιλία της θα σημάδευε την σημερινή της παρουσία. Τελικά όπως αποδείχθηκε τα χειρότερα δεν είχαν έρθει ακόμα.

MEI SINAXI

(REUTERS/Phil Noble)

Η Τερέζα Μέι, καθόλη τη διάρκεια της ομιλίας της υπέφερε από συνάχι και έντονο βήχα. Κρατούσε στο χέρι της ένα χαρτομάντηλο για να σκουπίζει την μύτη της, ενώ ένα από τα στελέχη του κόμματος που καθόταν στο ακροατήριο της πρόσφερε μία καραμέλα για να αντιμετωπίσει τον βήχα.

MEI KARAMELA

(REUTERS/Phil Noble)

MEI KARAMELA 2

(REUTERS/Phil Noble)

Ένα ακόμα απρόοπτο περίμενε την πρωθυπουργό της Βρετανίας... Κάποια στιγμή, εξαιτίας του βήχα χρειάστηκε να πιεί νερό προκειμένου να σταματήσει να βήχει. Δυστυχώς όμως και σε αυτήν την περίπτωση τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά. Η Τερέζα Μέι, σταβοκατάπιε και πνίγηκε με το νερό με αποτέλεσμα να βάλει μπροστά στο στόμα της το χέρι της.

MEI NERO

(REUTERS/Phil Noble)

MEI NERO 2

(REUTERS/Hannah McKay)

Και το "κακό μάτι συνεχίστηκε"... Την ώρα που μιλούσε, άρχισαν να πέφτουν τα γράμματα που ήταν κολλημένα στο φόντο της.

Ωστόσο, κατά την σημερινή της εμφάνιση υπήρχε και η άλλη όψη. Αυτή της συγκίνησης... Ιδιαίτερα συγκινημένη, η Τερέζα Μέι είπ: «Ήταν πάντα τεράστια πίκρα για μένα και τον Φίλιπ (τον σύζυγό της) το γεγονός ότι ποτέ δεν ευλογηθήκαμε να αποκτήσουμε παιδιά. Φαίνεται πως κάποια πράγματα στη ζωή, απλώς δεν είναι γραφτό να γίνουν».

Αυτή η εξομολόγηση της Μέι έγινε προς το τέλος της ομιλίας της σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα και με το ακροατήριο να σηκώνεται όρθιο για να την επευφημήσει.

Αμέσως μετά ανέβηκε στη σκηνή και ο σύζυγός της, ο οποίος την αγκάλιασε εγκάρδια με την πρωθυπουργό να ξεσπάει τελικά σε λυγμούς.

MEI MESA

(REUTERS/Hannah McKay)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ