ΚΟΣΜΟΣ

Απέδρασαν από τη φυλακή και τις συνέλαβαν σε… escape room

Απέδρασαν από τη φυλακή και τις συνέλαβαν σε… escape room
Edmonton police

Καταφύγιο σε ένα escape room, ένα δωμάτιο απόδρασης-προσομοίωση κελιού φυλακής, αναζήτησαν δύο γυναίκες που είχαν δραπετεύσει την περασμένη Δευτέρα από φυλακή του Έντμοντον, στον Καναδά, ωστόσο εντοπίστηκαν μία μέρα μετά από τους αστυνομικούς οι οποίοι τις οδήγησαν πίσω στα… πραγματικά κελιά τους.

Η 23χρονη Kelsie Laine Marie Mast, και η τρία χρόνια νεότερή της Samantha Faye Toope, που εξέτιαν ποινές για αδικήματα που σχετίζονται με όπλα και θεωρούνταν επικίνδυνες, κατάφεραν να αποδράσουν από τις γυναικείες φυλακές του Έντμοντον, πηδώντας τον φράχτη που περιβάλει το σωφρονιστικό κατάστημα.

Μία μέρα μετά, οι αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν ότι οι νεαρές βρίσκονταν στο κέντρο της πόλης, οι οποίες θέλησαν να… περάσουν τον χρόνο τους πηγαίνοντας σε ένα escape room. Επέλεξαν μάλιστα το δωμάτιο-κελί φυλακής, από το οποίο καλούνταν να αποδράσουν, λίγες ώρες μετά την πραγματική τους απόδραση.

Ωστόσο αυτή τη φορά δεν στάθηκαν το ίδιο τυχερές, καθώς δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από τους αστυνομικούς που τις... στρίμωξαν στη γωνία του δωματίου, τις συνέλαβαν και τις οδήγησαν πίσω στη φυλακή, από την οποία δεν αρκεί το να λύσουν γρίφους για να αποδράσουν...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ