ΚΟΣΜΟΣ

Ληστής εισέβαλε σε σχολή Ζίου Ζίτσου...και το μετάνιωσε πικρά (Vid)

Ληστής εισέβαλε σε σχολή Ζίου Ζίτσου...και το μετάνιωσε πικρά (Vid)
Facebook

Να ληστέψει ένα γυμναστήριο επιχείρησε ένα άνδρας στη Βραζιλία ωστόσο στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος καθώς εκεί γυμνάζονταν αθλητές του Ζίου Ζίτσου.

Στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας βλέπουμε τον ληστή με περίσσια αυτοπεποίθηση, να πήδα γρήγορα το μηχάνημα εισόδου, ξεπερνώντας τη ρεσεψιονίστ η οποία φώναζε για βοήθεια.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα έφυγε τρέχοντας, καθώς τον πήραν στο κυνήγι αθλητές του Ζίου Ζίτσου που έκαναν προπόνηση εκείνη την ώρα.

Ο δάσκαλος, Edgar Neto,είπε στο Associated Press πως το συμβάν έλαβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας (2/10) και το ανέφερε στην αστυνομία. Ο άνδρας κατάφερε να διαφύγει. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, δεν έχει συλληφθεί- αν και άφησε πίσω του ένα από τα σανδάλια που φορούσε κατά την καταδίωξη.

Το Ζίου Ζίτσου ήταν η πολεμική τέχνη που γνώριζαν οι περιβόητοι πολεμιστές της Ιαπωνίας, Σαμουράι, οι οποίοι δραστηριοποιήθηκαν στην Ιαπωνία από τον 12ο αιώνα μέχρι και τον 19ο αιώνα. Σήμερα είναι μια ευρέως διαδεδομένη πολεμική τέχνη, η οποία κερδίζει όλο και περισσότερους οπαδούς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ