Η αινιγματική δήλωση του Τραμπ για τη Βόρεια Κορέα
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι «μονάχα ένα πράγμα θα έχει αποτέλεσμα» στο θέμα της Βόρειας Κορέας αφού οι προηγούμενες κυβερνήσεις διεξήγαγαν συνομιλίες με την Πιονγκγιάνγκ χωρίς κανένα αποτέλεσμα.
«Οι πρόεδροι και οι κυβερνήσεις τους συνομιλούσαν με τη Βόρεια Κορέα για 25 χρόνια, συμφωνίες συνάφθηκαν και τεράστια χρηματικά ποσά δόθηκαν» επισήμανε ο Ντόναλντ Τραμπ σε ένα tweet.
«… Δεν είχαν αποτέλεσμα, οι συμφωνίες παραβιάστηκαν προτού καν το μελάνι στεγνώσει, γελοιοποιώντας τους Αμερικανούς διαπραγματευτές. Συγγνώμη, αλλά μονάχα ένα πράγμα θα έχει αποτέλεσμα!».
Ο Τραμπ δεν διευκρίνισε σε τι ακριβώς αναφερόταν. Στο παρελθόν, έχει δηλώσει ότι οι ΗΠΑ θα καταστρέψουν τη Βόρεια Κορέα εφόσον αυτό χρειαστεί προκειμένου να προστατευτούν οι ίδιες και να προστατεύσουν τους συμμάχους τους.
SPONSORED
Χειροπέδες σε αλλοδαπό στην Έδεσσα για τηλεφωνικές απάτες σε βάρος ηλικιωμένων
16:20
Κακοποίηση 3χρονης στην Κρήτη: Προφυλακιστέοι η μητέρα και ο σύντροφός της
16:09
Αφιερωματικός τόμος αναδεικνύει τα vintage αυτοκίνητα ως έργα τέχνης
15:55
Τροχαίο στον Κηφισό: Ανατράπηκε αυτοκίνητο στο ρεύμα προς Πειραιά - Μεγάλες καθυστερήσεις
15:49