ΚΟΣΜΟΣ

Στον Καναδά τρελάθηκαν: Μήνυσαν τους γείτονές τους γιατί αντέγραψαν το σπίτι τους (pics)

Στον Καναδά τρελάθηκαν: Μήνυσαν τους γείτονές τους γιατί αντέγραψαν το σπίτι τους (pics)
TORONTO STAR

Αποζημίωση ύψους 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων ζητάει από τους γείτονές της μια οικογένεια από το  Forest Hill του Τορόντο στον Καναδά γιατί μετά την ανακαίνιση του σπιτιού τους αυτό είναι πανομοιότυπο με το δικό τους σπίτι.

Πρόκειται για τους Barbara Ann και Eric Kirshenblatt οι οποίοι μηνύθηκαν από τους Jason και Jodi Chapnick γιατί οι τελευταίοι δεν έδωσαν την συγκατάθεσή τους για την ανακαίνιση του σπιτιού, μια ανακαίνιση που όπως ισχυρίζονται, είχε «εμπνευστεί» από το σπίτι τους.

Η οικογένεια Chapnick υποστήριξε ότι το σπίτι τους ήταν ένα από τα πιο γνωστά σπίτια στη γειτονία «λόγω της αρχιτεκτονικής μοναδικότητάς του» κάτι που ζήλεψαν οι Kirshenblatt και ήθελαν να αντιγράψουν.

Τόσο οι Chapnicks όσο και οι Kirshenblatts πρόσκομησαν φωτογραφίες των σπιτιών τους για να αποδείξουν οι μεν ότι είναι αντιγραφή και οι δε ότι για την ανακαίνιση εμπεύστηκαν από τις πέτρινες κατοικίες Tudor.

home copyright2 750x423
home copyright4 750x423

Οι Kirshenblatt δεν κατοίκησαν ποτέ το πρόσφατα ανακαινισμένο σπίτι τους και τον Φεβρουάριο του 2015 το πούλησαν για 3,5 εκατομμύρια δολάρια, σχεδόν 2 εκατομμύρια δολάρια περισσότερα από αυτά που είχαν πληρώσει για το ακίνητο.

Μετά από τριετή διαμάχη, οι δύο οικογένειες, αποφάσισαν να κάνουν εξωδικαστικό συμβιβασμό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ