ΚΟΣΜΟΣ

Νεκρή σε ψυχιατρική κλινική κόρη διάσημου αρχιτέκτονα - Χώρισε πριν 4 μήνες από γνωστό κληρονόμο

Νεκρή σε ψυχιατρική κλινική κόρη διάσημου αρχιτέκτονα - Χώρισε πριν 4 μήνες από γνωστό κληρονόμο
twitter.com/TelegraphNews

Νεκρή βρέθηκε στο κρεβάτι της στην ψυχιατρική κλινική Nightingale όπου νοσηλευόταν η 28χρονη γλύπτρια Daisy Boyd. Την νεαρή κοπέλα που είναι κόρη του γνωστού αρχιτέκτονα Tim Boyd βρήκε νεκρή το προσωπικό της κλινικής την Πέμπτη το πρωί.

 

 

 

 

 

Τα νέα του θανάτου της σκόρπισαν θλίψη στους συγγενείς και τους φίλους της. Στενός οικογενειακός φίλος της οικογένειας της είπε: «Η Daisy πέθανε την Πέμπτη το πρωί. Η οικογένειά της και οι φίλοι της είναι συντετριμμένοι από την τραγική είδηση. Ήταν μόλις 28 ετών. Πονάμε που έφυγε τόσο νέα. Ήταν μια λαμπρή και χαρούμενη κοπέλα»

Η κλινική Nightingale ειδικεύεται σε θεραπείες για διατροφικές διαταραχές, εθισμούς και ψυχιατρικές ασθένειες, ενώ στο παρελθόν ειδική επιτροπή έκρινε ότι πρέπει να βελτιώσει την ασφάλεια των ασθενών της.

Βρετανικά μέσα αναφέρουν ότι ο ξαφνικός θάνατός της έρχεται τέσσερις μήνες μετά τον χωρισμό της από τον 42χρονο Dan Macmillan. Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον της ήταν αυτός που πήρε την απόφαση να χωρίσουν ύστερα από τρία χρόνια κοινής συνύπαρξης.

Ο Macmillan είχε κληρονομήσει, περιουσία ύψους 300 εκατομμυρίων λιρών καθώς ο πατέρας του Tory peer Alexander, στις αρχές της δεκαετίας του 1990 είχε πουλήσει τον εκδοτικό οίκο Macmillan σε μια γερμανική επιχείρηση.

Τα αίτια του θανάτου της παραμένουν αδιευκρίνιστα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ