ΚΟΣΜΟΣ

Η μεγαλύτερη κλοπή ερωτικών βοηθημάτων στην ιστορία

Η μεγαλύτερη κλοπή ερωτικών βοηθημάτων στην ιστορία
REUTERS/Eric Gaillard/Φωτογραφία αρχείου

Μια πραγματικά πρωτότυπη και μυστήρια υπόθεση κλοπής έχουν να ξεδιαλύνουν οι γερμανικές αρχές.

«Φτερά» έγιναν τα ερωτικά βοηθήματα και… παιχνίδια, αξίας 45.000 λιρών, από μία εμπορική έκθεση στην Γερμανία, με τους υπεύθυνους της εταιρείας να κάνουν λόγο για την «μεγαλύτερη κλοπή σεξουαλικών παιχνιδιών στην ιστορία»

Η συγκεκριμένη κλοπή έγινε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα και η γερμανική αστυνομία εκτιμά ότι θα καταφέρει να βρει τα ίχνη των δραστών που κρύβονται πίσω από το μεγαλύτερο σεξουαλικό… κόλπο στην ιστορία.

Τα προϊόντα είχαν φτάσει στη Γερμανία από το Λονδίνο, για την ετήσια έκθεση Venus-Berlin, αλλά κανείς δεν περίμενε την δυσάρεστη εξέλιξη που θα ακολουθούσε.

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας σεξουαλικών βοηθημάτων, σε ανάρτησή του στο Twitter, έγραψε: «Όταν φτάσαμε να φορτώσουμε τα προϊόντα στο φορτηγό, είδαμε ότι όλα τα προϊόντα, αξίας άνω των 60.000 δολαρίων, είχαν κλαπεί. Πρόκειται για την μεγαλύτερη καταγεγραμμένη κλοπή ερωτικών παιχνιδιών στην ιστορία».

Η επιχείρηση, άφησε αιχμές για την διοργανώτρια εταιρεία αναφορικά με την την ασφάλεια στο χώρο που τελικά οδήγησε στην… ιστορική κλοπή. Τα παράπονα για τους διοργανωτές όμως δεν τελειώνουν εδώ καθώς η εταιρεία, επισημαίνει ότι δεν έχουν λάβει ακόμα το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του χώρου αλλά και όιτ κανένας εκπρόσωπος από την Venus-Berlin, δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί τους.

Τέλος, η μεγάλη ανησυχία που εκφράζει η εταιρεία σεξουλικών βοηθημάτων είναι σε ποια χέρια θα καταλήξουν κλεμμένα προιόντα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ