ΚΟΣΜΟΣ

Διάσημος μεξικανός σταρ χαστούκισε δημοσιογράφο on camera (vid)

Διάσημος μεξικανός σταρ χαστούκισε δημοσιογράφο on camera (vid)
twitter/@nuevodiaenlinea

Αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης έξι μηνών ίσως βρεθεί ο διάσημος Μεξικανός ηθοποιός Eduardo Yanez, ο οποίος χαστούκισε δημοσιογράφο κατά τη διάρκεια εκδήλωσης. Ο δημοσιογράφος θα καταθέσει μήνυση κατά του ηθοποιού για κακοποίηση και συναισθηματική βία, σύμφωνα με πληροφορίες των διεθνών μέσων ενημέρωσης.

Ο 57χρονος Yanez χαστούκισε τον δημοσιογράφο του Univision, Paco Fuentes, όταν εκείνος του έκανε ερωτήσεις προσωπικής φύσεως.

Η αστυνομία του Λος Άντζελες έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό, αλλά ο ηθοποιός, παρότι ζήτησε συγνώμη για τις πράξεις του μέσω twitter, δεν φαίνεται να έχει μετανιώσει για τη συμπεριφορά του.

Στα βίντεο που κυκλοφόρησαν από το περιστατικό ο Fuentes κάνει ερωτήσεις στον Yanez για τον γιο του, με τον οποίο δεν έχουν ιδιαιτέρως στενές σχέσεις.

Οι σχέσεις πατέρα και γιου είναι τεταμένες τα τελευταία χρόνια. Πρόσφατο παράδειγμα της προστριβής τους το tweet του Yanez τζούνιορ, που χαρακτηρίζει τον πατέρα του «ναρκομανή και ρατσιστή», ενώ τόνιζε ακόμη πως κακοποιεί γυναίκες.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο δημοσιογράφος επέμεινε ιδιαιτέρως στις ερωτήσεις του, πράγμα που εξόργισε τον λατίνο σταρ και τα πράγματα κατέληξαν με τον 57χρονο να τον χαστουκίζει.

Ο Yanez, μετά τον σάλο που ξέσπασε αναφορικά με τη συμπεριφορά του, ζήτησε συγνώμη, όμως επέμεινε πως τα προσωπικής φύσεως ζητήματα δεν είναι προς συζήτηση.

Έγραψε χαρακτηριστικά: «Θέλω να ζητήσω μία ειλικρινή συγνώμη στο κοινό και το άτομο που επηρεάστηκε από την πράξη μου. Δεν ήταν σωστή. Η προσωπική μου ζωή δεν είναι προς πώληση».

Ο Paco Fuentes τόνισε πως δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τις πράξεις του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ