ΚΟΣΜΟΣ

Συγγραφέας από τη Σκωτία ταξίδεψε στην Κρήτη με 46 λίρες με μία πτήση... όλη δική της

Συγγραφέας από τη Σκωτία ταξίδεψε στην Κρήτη με 46 λίρες με μία πτήση... όλη δική της
Twitter/@KaronGrieve

Μία συγγραφέας από τη Σκωτία αποφάσισε να κάνει διακοπές στην Κρήτη. Έκλεισε εισιτήριο για πτήση από το αεροδρόμιο της Γλασκώβης, το οποίο πλήρωσε 46 λίρες.  Όταν η 57χρονη πήγε στο αεροδρόμιο οι υπάλληλοι της εταιρείας την ενημέρωσαν ότι μόλις άλλα δύο άτομα θα βρίσκονταν στο αεροπλάνο. 

Προς έκπληξή της όμως, ούτε καν αυτοί δεν εμφανίστηκαν και έτσι, ολόκληρο το αεροπλάνο 189 θέσεων ήταν...ολόδικό της.

Είχε μια εξαιρετική εμπειρία, απολαμβάνοντας την πτήση μόνη της και φυσικά τράβηξε μια ξεχωριστή σέλφι. Ως μοναδικός επιβάτης, η Κάρον Γκριβ αντιμετωπίστηκε ως VIP, είχε δωρεάν γεύμα και ο πιλότος απευθυνόταν μόνο στην ίδια.

«Όταν πήγα στο αεροδρόμιο της Γλασκώβης δεν περίμενα η πτήση να έχει πολύ κόσμο, καθώς βρισκόμαστε σε μια περίοδο που οι άνθρωποι δεν ταξιδεύουν τόσο πολύ, έχοντας επιστρέψει, οι περισσότεροι, στις δουλειές τους», δήλωσε η ίδια, σύμφωνα με την Independent, σημειώνοντας:

Φανταστείτε την έκπληξη μου όμως όταν στην πύλη το πλήρωμα με υποδέχτηκε λέγοντας μου «Γεια σας, είστε η μοναδική επιβάτιδα. Σήμερα το αεροπλάνο σας «ανήκει». Ήταν μια απίστευτη εμπειρία, ήταν ένα αεροπλάνο μόνο για εμένα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ