ΚΟΣΜΟΣ

Πρόταση γάμου σε πτήση... τρόμου (vids)

Πρόταση γάμου σε πτήση... τρόμου (vids)
Facebook

Τη στιγμή που οι επιβάτες ενός αεροσκάφους ούρλιαζαν πανικόβλητοι εξαιτίας των αναταράξεων κατά τη διάρκεια πτήσης προς τοΜπαλί, επέλεξε ένας Βρετανός δικηγόρος για να κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του.

Το αεροσκάφος της Air Asia είχε απογειωθεί από το Περθ, της Αυστραλίας, με προορισμό το Μπαλί. 25 λεπτά αργότερα έκανε βουτιά 24.000 ποδών. Οι μάσκες οξυγόνου έπεσαν και οι επιβάτες φώναζαν έντρομοι καθώς ένιωθαν ότι είχε έρθει το... τέλος τους. Κάποιο μάλιστα έπαιρναν τηλέφωνο και έστελναν μηνύματα στις οικογένειές τους.

Ο Κρις Τζινς όμως επέλεξε αυτή ακριβώς τη στιγμή του απόλυτου πανικού για να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

Ο δικηγόρος από τη Βρετανία σκόπευε να κάνει την πρόταση γάμου στο Μπαλί, αλλά βλέποντας το αεροπλάνο να χάνει ύψος δεν... κρατήθηκε. «Ευτυχώς, είπε ναι. Δεν άλλαξε γνώμη όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε με ασφάλεια πίσω στο Περθ», δήλωσε ο ίδιος στo NBC News.

Οι επιβάτες επέκριναν την αεροπορική εταιρεία, λέγοντας ότι οι υπάλληλοι της καμπίνας αντιμετώπισαν ανεπαρκώς την κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Η αεροπορική εταιρεία με τη σειρά της ζήτησε συγγνώμη από τους επιβάτες για την ταλαιπωρία και απλά ανέφερε ότι «ένα τεχνικό πρόβλημα» ανάγκασε τον πιλότο να επιστρέψει στο αεροδρόμιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ