Βομβιστική επίθεση εναντίον βουλευτή στην Ουκρανία – Ένας νεκρός
Βομβιστική επίθεση εναντίον ενός μέλος του ουκρανικού κοινοβουλίου πραγματοποιήθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης στο κέντρο του Κιέβου, με συνέπεια ένα άτομο να χάσει τη ζωή του και να τραυματιστούν σοβαρά άλλα τρία.
Ανάμεσα στους τραυματίες είναι ο βουλευτής Ιγκόρ Μόσιτσουκ και ο οδηγός του. Νεκρός είναι ένας από τους άνδρες της ομάδας φύλαξης του βουλευτή.
Όπως ενημέρωσε το ουκρανικό υπουργείο Εσωτερικών, η έκρηξη στο αυτοκίνητο του Ουκρανού βουλευτή σημειώθηκε μόλις το όχημα βγήκε από ένα τούνελ.

Πηγή: Reuters
«Συνολικά τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν στην έκρηξη. Δυστυχώς, ένας εξ αυτών δεν μπόρεσε να σωθεί. Πέθανε στο δρόμο προς το νοσοκομείο από τα τραύματά του. Αυτός ο άνθρωπος είναι περίπου 30 ετών και η ταυτότητά του επιβεβαιώνεται», ανέφερε ο σύμβουλος του υπουργείου Zoryan Shkiryak.

Πηγή: Reuters
Νέα εφαρμογή για εύκολη στάθμευση στην πόλη από τον Δήμο Αθηναίων - Πώς λειτουργεί
00:30
Μουντιάλ 2026: Παραμένει στον πάγκο της Βραζιλίας ο Αντσελότι παρά τον αποκλεισμό
23:59
Γερμανία: «Πράσινο φως» στο προσχέδιο του προϋπολογισμού για το 2027 - Αύξηση δαπανών για την άμυνα
23:52
Μουντιάλ 2026: Κατασχέθηκαν πάνω από 600 drones
23:44