ΚΟΣΜΟΣ

Περιπολικά καταδιώκουν... 10χρονο οδηγό που έτρεχε με 160 χλμ/ώρα (vid)

Περιπολικά καταδιώκουν... 10χρονο οδηγό που έτρεχε με 160 χλμ/ώρα (vid)
REUTERS/Joe Penney/Φωτογραφία αρχείου

Αστυνομική καταδίωξη βγαλμένη από το… Playstation, εξελίχθηκε στους δρόμους των ΗΠΑ. Πρωταγωνιστής, ένας 10χρονος μπόμπιρας.

Μπορεί να φαίνεται απίστευτο, αλλά ένα 10χρονο αγόρι… έκλεψε το αυτοκίνητο του πατέρα του και έκανε βόλτα… φτάνοντας τα 160 χλμ/ώρα.

Το αποτέλεσμα, ήταν να «αναγκάσει» τους αστυνομικούς να τον καταδιώξουν για αρκετή ώρα. Μάλιστα όπως φαίνεται και στο βίντεο πρόκειται για μια… ιδιαίτερη καταδίωξη αφού οι αστυνομικοί έπρεπε να είναι πολύ προσεχτικοί, ώστε να μην τραυματιστεί το αγοράκι.

Ο μπόμπιρας αποδείχθηκε πολύ τολμηρός και δεν σταμάτησε την «επικίνδυνη» οδήγηση ακόμα και όταν βρέθηκε σε χωράφια περικυκλωμένος από πέντε περιπολικά.

Οι αστυνομικοί αποφάσισαν ότι έπρεπε να σταματήσουν την… τρελή πορεία του 10χρονου καθώς υπήρχε κίνδυνος να τραυματιστεί κάποιος και τελικά ένα από τα περιπολικά χωρίς μεγάλη ταχύτητα και ένταση έπεσε πάνω στο «κλεμμένο» όχημα.

Ακόμα και τότε όμως το θαρραλέο αγόρι, δεν πείστηκε να εγκαταλείψει την θέση του οδηγού και έβριζε τους αστυνομικούς που του ζητούσαν να βγει από το αυτοκίνητο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η καταδίωξη διήρκησε περισσότερο από μία ώρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ