Η Ρωσία βομβάρδισε στόχους του ISIS στη Συρία (vid)
Έξι ρωσικά βομβαρδιστικά μεγάλης ακτίνας δράσης TU-22M3 έπληξαν στόχους του αυτοαποκαλούμενου ισλαμικού κράτους στην περιοχή της πόλης Αμπού Κεμάλ, στην συριακή επαρχία Ντέιρ αλ –Ζορ.
Όπως ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, τα στρατηγικά βομβαρδιστικά, που απογειώθηκαν από αεροδρόμιο της Ρωσίας πέταξαν πάνω από την Ιράν και το Ιράκ.
Στην Συρία έπληξαν στόχους των μαχητών του ISIS, κυρίως σημεία υποστήριξης, όπως και αποθήκες πυρομαχικών και όπλων. Το υπουργείο σημειώνει ότι όλοι οι στόχοι επλήγησαν, κάτι που επιβεβαιώθηκε με τη χρήση μέσων αντικειμενικού ελέγχου.
Τα βομβαρδιστικά κατά την διάρκεια της επιχείρησης είχαν την κάλυψη μαχητικών βομβαρδιστικών Su-30CM τα οποία είχαν απογειωθεί από το αεροδρόμιο Χμεϊμίμ.
Όλα τα αεροσκάφη μετά τη ολοκλήρωση της αποστολής τους επέστρεψαν στις αεροπορικές του βάσεις.
Η Βρετανία έστειλε αεροπορικές ενισχύσεις στη βάση του Ακρωτηρίου - Φόβοι για γενιεκυμένη σύγκρουση λόγω Ιράν
12:38
Ανεμοδαρμένα Ύψη: Ένα αριστούργημα που ακόμη σοκάρει και παρεξηγείται
12:29
Τσουκαλάς για ελληνοτουρκικά: Να μην έχουμε καμία αυταπάτη και να μην δίνουμε δικαιώματα
12:19
Ανακρίνονται δύο ύποπτοι για την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος Ρώσου αντιστράτηγου (pic&vid)
12:13