Ισπανία: Αναβλήθηκε η ακρόαση των καταλανών αυτονομιστών ηγετών
Για τις 9 Νοεμβρίου αναβλήθηκε η ακρόαση των Καταλανών αυτονομιστών βουλεθρών ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Ισπανίας, για την πιθανή απαγγελία κατηγοριών για στάση και αποσχιστική δράση.
Έξι βουλευτές και μέλη των υπηρεσιών του καταλανικού κοινοβουλίου, ανάμεσά τους και η πρόεδρος Κάρμε Φορκαντέλ, παρουσιάσθηκαν σήμερα ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου στη Μαδρίτη κατόπιν κλητεύσεώς τους στο πλαίσιο της δικαστικής έρευνας που ξεκίνησε μετά την κήρυξη της ανεξαρτησίας της Καταλονίας στις 27 Οκτωβρίου.
Ωστόσο η ακρόασή τους αναβλήθηκε, καθώς ο δικαστής έκανε δεκτό το σχετικό αίτημα των συνηγόρων τους.
Ο λόγος της αναβολής της ακροαματικής διαδικασίας δεν ανακοινώθηκε, ωστόσο οι συνήγοροί τους εξέφρασαν την έκπληξή τους για το βραχυχρόνιο της αναβολής.
Γαλλία: «Αστακός» το Παρίσι με 70.000 αστυνομικούς - Τα καταστήματα σφραγίζονται με ξύλινες σανίδες
09:54
Διαμερίσματα «υπνωτήρια» στην Αθήνα: Τι λένε κάτοικοι και φορείς - Τι σχεδιάζει η κυβέρνηση
09:39
Ο Τσίπρας στο σχολικό συγκρότημα της Γκράβας: «Η κυβέρνηση πετάει το μπαλάκι όπου τη βολεύει»
09:34
Δείπνα και bar events με ηχηρά διεθνή ονόματα που αξίζουν μία θέση στις εξόδους μας στην πόλη
09:30