Το twitter «διέγραψε» τον λογαριασμό του Τραμπ για 11 λεπτά!
Υπάλληλος του twitter αποφάσισε να πραγματοποιήσει «ηρωική» έξοδο από την εταιρία την τελευταία του μέρα στη δουλειά απενεργοποιώντας τον λογαριασμό του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.
Το twitter του πλανητάρχη ήταν εκτός λειτουργίας για 11 λεπτά με την εταιρία να κάνει αρχικώς λόγο για «απενεργοποίηση λόγω ανθρώπινου λάθους».
«Νωρίτερα σήμερα ο λογαριασμός του @realdonaldtrump απενεργοποιήθηκε ακούσια λόγω ανθρώπινου λάθους από έναν υπάλληλο του Twitter», ανέφερε η εταιρεία σε μήνυμα που αναρτήθηκε στον λογαριασμό της.
«Συνεχίζουμε να ερευνούμε (το συμβάν) και λαμβάνουμε μέτρα ώστε να μην επαναληφθεί αυτό», πρόσθεσε.
Η περαιτέρω έρευνα όμως απέδειξε πως ένας υπάλληλος που αποχωρούσε από την εταιρία αποφάσισε, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, να απενεργοποιήσει το @realdonaldtrump.
Κατά την διάρκεια αυτών των 11 λεπτών όποιος επιχειρούσε να μπει στο προφίλ του πλανητάρχη βρισκόταν μπροστά στο μήνυμα «Συγνώμη, αυτή η σελίδα δεν υπάρχει».
Με πληροφορίες από: Twitter: Employee briefly shut down Trump's account on last day of work, by Jackie Wattles
SPONSORED
Χειροπέδες σε δύο άτομα που διακινούσαν στο διαδίκτυο υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων
20:21
Ευρωβαρόμετρο: Ο δείκτης εμπιστοσύνης σε Ευρώπη και ευρώ - Χαμηλότερα ποσοστά στην Ελλάδα
20:13
Η απάντηση της Fraport Greece για την παύση λειτουργίας της Ryanair στη Θεσσαλονίκη
20:04
Εποικοδομητική και ελικρινής η συνάντηση με τον Ρούμπιο λέει η Μελόνι
19:56