Συνάντηση Τραμπ - Πούτιν στις 10 Νοεμβρίου
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και ο ρώσος ομόλογός του, Βλαντιμίρ Πούτιν αναμένεται να συναντηθούν αύριο, Παρασκευή, στο πλαίσιο της Συνόδου Κορυφής του Φόρουμ Οικονομικής Συνεργασίας των χωρών της Ασίας- Ειρηνικού (APEC).
Η συνάντηση θα γίνει στο Βιετνάμ, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Γιούρι Ουσάκοφ, σύμβουλος του Κρεμλίνου.
«Θα πραγματοποιηθεί στις 10 Νοεμβρίου», δήλωσε ο Ουσάκοφ, σύμφωνα με το πρακτορείο TASS, διευκρινίζοντας ότι «συζητείται» η ώρα της συνάντησης.
Το Κρεμλίνο είχε ανακοινώσει χθες Τετάρτη ότι είναι «πολύ πιθανό» να υπάρξει μια τέτοια συνάντηση μεταξύ του Τραμπ και του Πούτιν, η δεύτερη μετά την ορκωμοσία του Αμερικανού προέδρου τον Ιανουάριο.
«Ο Πούτιν και ο Τραμπ θα συμμετάσχουν στην ίδια σύνοδο και θα βρεθούν στο ίδιο δωμάτιο. Γι’ αυτό είναι απολύτως λογικό να συναντηθούν», εξήγησε χθες ο Ουσάκοφ.
Ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ: «Συγκρατημένη αισιοδοξία» στον Λευκό Οίκο - Η στάση Τραμπ
18:59
Αυγερινοπούλου για «Mr. Χωριάτικο»: «Δεν έχω την παραμικρή σχέση - Στοχοποιούν την οικογένειά μου»
18:49
Liveblog: Προβλήματα στη Φλόριντα από τις πλημμύρες, δεν δούλεψαν μηχανήματα σάρωσης στη Νέα Υόρκη
18:43
Ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ: Διεκόπη για 20 λεπτά η ψηφοφορία στη Φλόριντα λόγω τεχνικού προβλήματος
18:38