Χαρίρι: Είμαι καλά, επιστρέφω στον Λίβανο εντός δύο ημερών
Ο παραιτηθείς πρωθυπουργός του Λιβάνου, Σάαντ αλ-Χαρίρι επανεμφανίστηκε στην δημόσια σφαίρα εν μέσω της εντεινόμενης ανησυχίας για την τύχη του στην Σαουδική Αραβία.
Με ανάρτησή του στο twitter διαβεβαίωσε πως είναι καλά στην υγεία του και ευελπιστεί εντός δύο ημερών να επιστρέψει στον Λίβανο.
Ο ίδιος πρόσθεσε πως «η οικογένειά του θα «παραμείνει στη χώρα της, στο βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας».
Στο μεταξύ, ο Μαρωνίτης πατριάρχης του Λιβάνου, Μπεσάρα Μπούτρος αλ-Ράι, δήλωσε ότι ο Σάαντ Χαρίρι θα επιστρέψει στον Λίβανο το ταχύτερο δυνατόν, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο al-Arabiya.
Ο Ράι έκανε τις δηλώσεις αυτές μετά τη συνάντησή του με τον πρίγκιπα διάδοχο της Σαουδικής Αραβίας, Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, κατά τη δεύτερη μέρα της πρώτης επίσκεψής του στη Σαουδική Αραβία. Ο Ράι είχε επίσης συνομιλίες με τον Χαρίρι.
Γαλλία: Drones επάνω από τη βάση των πυρηνικών υποβρυχίων στη Βρέστη
13:08
Συναγερμός για εξαφάνιση ανήλικης εγκύου από χώρο φιλοξενίας στο Ίλιον - Σε πιθανό κίνδυνο η ζωή της
13:00
Άρειος Πάγος: Σε τέσσερις εισηγητές η υπόθεση δανείων με ελβετικό φράγκο - Τους επόμενους μήνες απόφαση
12:59
Εύβοια: Πλημμυρισμένα σπίτια και επιχειρήσεις - Συνεχίζει η Πυροσβεστική την άντληση υδάτων
12:56