Αργεντινή: Αγνοείται η τύχη υποβρυχίου με 44μελές πλήρωμα
Αγνοείται η τύχη ενός στρατιωτικού υποβρυχίου της Αργεντινής με 44μελές πλήρωμα και διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό του σκάφους, που μπορεί να έχει πρόβλημα με τα τηλεπικοινωνιακά μέσα του, ανακοίνωσε εκπρόσωπος του Πολεμικού Ναυτικού.
Το υποβρύχιο βρισκόταν στη νότια Θάλασσα της Αργεντινής όταν έδωσε το τελευταίο στίγμα του πριν από δύο ημέρες.
«Ερευνάμε τους λόγους για τους οποίους δεν υπάρχει επικοινωνία», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Πολεμικού Ναυτικού της Αργεντινής Ενρίκε Μπάλμπι. «Αν υπάρχει πρόβλημα με την επικοινωνία, το σκάφος πρέπει να ανέβει στην επιφάνεια».
Ο Μπάλμπι δήλωσε πως το υποβρύχιο, το οποίο απέπλευσε από τη νότια πόλη Ουσουάια για τη Μαρ ντελ Πλάτα, έχει αποθέματα τροφίμων για αρκετές ημέρες και είναι πιθανό να συνεχίζει το ταξίδι του παρά τα προβλήματα στην επικοινωνία.
Συμμετοχή της Πολεμικής Αεροπορίας στην άσκηση «Spears of Victory 26» στη Σαουδική Αραβία
18:27
Στη Διάσκεψη Αρχηγών Αποστολών 2026 συμμετείχε η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
18:15
Ο Κασσελάκης... ξαναβαφτίζει το κόμμα του - Θα λέγεται «Δημοκράτες – Προοδευτικό Κέντρο»
18:03
Συνελήφθησαν τέσσερις ύποπτοι για βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας σε τζαμί στο Πακιστάν
17:51