ΚΟΣΜΟΣ

Ενθουσιασμένοι Μισέλ και Μπαράκ Ομπάμα με τον αρραβώνα του πρίγκιπα Χάρι

Ενθουσιασμένοι Μισέλ και Μπαράκ Ομπάμα με τον αρραβώνα του πρίγκιπα Χάρι
Getty Images / Ideal Images / Chip Somodevilla / Staff

Τον ενθουσιασμό τους για την είδηση του αρραβώνα του πρίγκιπα Χάρι με την Αμερικανίδα ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ, εξέφρασαν οι Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα.

«Η Μισέλ και εγώ με μεγάλη χαρά συγχαίρουμε τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ για τον αρραβώνα τους. Σας ευχόμαστε μια κοινή ζωή γεμάτη ευτυχία και χαρά», έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα, και την είδηση που έγινε viral σε λίγα μόλις λεπτά.

GettyImages 855647054


Πηγή:Getty images/ideal images/Chris Jackson / Staff

Το ζεύγος Ομπάμα είναι γνωστό ότι διατηρεί φιλική σχέση με τον πρίγκιπα Χάρι και έχει παρευρεθεί πολλές φορές στους Αγώνες Invictus-- ένα είδος Παραολυμπιάδας στην οποία διαγωνίζονται σε 12 αθλήματα άνδρες και γυναίκες από 17 χώρες, όλοι πρώην στρατιωτικοί, τραυματίες ή ανάπηροι--με τελευταία φορά τον Σεπτέμβριο στο Τορόντο.

Ο αρραβώνας ανακοινώθηκε τη Δευτέρα και επίσημη ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Clarence House τονίζεται ότι ο Χάρι ενημέρωσε τη βασίλισσα Ελισάβετ και τον στενό οικογενειακό του κύκλο για την ημερομηνία του γάμου του. Χάρι και Μαρκλ θα παντρευτούν την άνοιξη του 2018.

Πρίγκιπας Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ: αρραβώνας στο παλάτι - ο γάμος την άνοιξη του 2018

"Το ζευγάρι θα ζήσει στο Nottingham Cottage του Kensington Palace" διευκρινίζει η ανακοίνωση.

Ο πρίγκιπας Χάρι, 33, και η γεννημένη στο Λος Άντζελες Μαρκλ, 36, είναι μαζί 15 μήνες.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο Λονδίνο τον Ιούλιο του 2016 μέσω κοινού φίλου. Η πρώτη κοινή τους δημόσια εμφάνιση άργησε να έρθει καθώς έγινε μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο στα Invictus Games.

"Είμαστε ζευγάρι" είπε η Μαρκλ στην πρώτη της συνέντευξη που μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της με τον γαλαζοαίματο στο Vanity Fair.

«Από το Pornhub στο Μπάκινγχαμ»: Η online κακοποίηση της Μέγκαν Μαρκλ οργιάζει

"Aγαπάμε ο ένας τον άλλον. Ελπίζω ο κόσμος να σεβαστεί ότι αυτό είναι μια προσωπική μας υπόθεση. Ο έρωτας μας ανήκει σε εμάς" είπε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ