Τουσκ προς Ράμα: να διατηρηθεί το μομέντουμ στις μεταρρυθμίσεις του κράτους δικαίου
«Καλή η συνάντηση με τον Έντι Ράμα ενόψει της διάσκεψης κορυφής των Δυτικών Βαλκανίων στις 17 Μαΐου στη Σόφια» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της ΕΕ Ντόναλντ Τουσκ μετά τη συνάντησή του με τον Αλβανό πρωθυπουργό στις Βρυξέλλες.
Επίσης, ο Ντόναλντ Τουσκ έστειλε μήνυμα για την ευρωπαϊκή πορεία της Αλβανίας, σημειώνοντας: «Είναι ανάγκη να διατηρηθεί το μομέντουμ στις μεταρρυθμίσεις του κράτους δικαίου για να προχωρήσουμε στην πορεία της στην ΕΕ».
H ανάρτηση του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της ΕΕ, στα αγγλικά, έχει ως εξής: «Good meeting with Albanian PM @ediramaal ahead of Western Balkans Summit on 17 May in Sophia. Need to keep momentum in Rule of Law reforms to advance on EU path».
SPONSORED
Tο Ριάντ καταδικάζει το πλήγμα κοντά σε πυρηνικό σταθμό των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων
23:33
Συναγερμός σε αεροπορική βάση των ΗΠΑ: Συγκρούστηκαν δύο αεροσκάφη την ώρα επίδειξης
23:22
L’Oréal: Ψήφος εμπιστοσύνης στην Ελλάδα
23:20
H Κούβα προετοιμάζεται για «εισβολή» καθώς οι ΗΠΑ κλιμακώνουν την ένταση
23:10