ΚΟΣΜΟΣ

Ένας 7χρονος έσωσε ένα μικρό παιδί που είχε χτυπηθεί σοβαρά από τρίκυκλο (vid)

Ένας 7χρονος έσωσε ένα μικρό παιδί που είχε χτυπηθεί σοβαρά από τρίκυκλο (vid)
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΕΡΑ/MASSIMO PERCOSSI

Ένα αγοράκι έγινε ο ήρωας ενός μικρού παιδιού που χτυπήθηκε από κινούμενο όχημα, σε πόλη της Κίνας. Όταν οι ενήλικοι περαστικοί δεν ενδιαφέρθηκαν για την τύχη του, το αγόρι έσπευσε να τον βοηθήσει, τον σήκωσε και τον πήγε στην άκρη του πεζοδρομίου.

Ο νεαρός σωτήρας, o Chen Jiuyi, είναι μόλις επτά ετών όμως αποδείχτηκε ατρόμητος. Έπιασε το παιδάκι που κείτονταν στη μέση του δρόμου, το πήγε σε ασφαλές σημείο και του σκούπισε τα αίματα. Την ηρωική του πράξη κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

Μιλώντας σε τοπικό μέσο, ο Chen, που πηγαίνει στην πρώτη τάξη είπε: «Οι δάσκαλοι μας έχουν διδάξει: όταν κάποιος έχει πρόβλημα, πρέπει να τον βοηθάμε».

Όταν συνέβη το περιστατικό, τέσσερις ενήλικοι βρισκόντουσαν στο σημείο και είδαν όσα διαδραματίστηκαν όταν ένα ηλεκτρικό τρίκυκλο χτύπησε άσχημα το παιδί, όμως κανείς δεν προσφέρθηκε να το βοηθήσει και να το περιποιηθεί.

Στο σημείο έσπευσαν οι γονείς του και το πήγαν στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με την Daily Mail, υποφέρει από κάταγμα στο δεξί του πόδι ενώ έχει και εκδορές στο πρόσωπό του.

Το βίντεο δεν άργησε να γίνει viral και λόγω της δημοσιότητας που έλαβε, και η οδηγός του τρίκυκλου παραδόθηκε στις Αρχές. Η γυναίκα είπε στην αστυνομία πως αισθάνθηκε ζάλη την ώρα του ατυχήματος και δεν κατάλαβε τι έγινε.

Τώρα, καλείται να πληρώσει όλα τα έξοδα για τη νοσηλεία του μικρού παιδιού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ