Αφγανιστάν: Επίθεση ενόπλων σε στρατιωτικό κέντρο εκπαίδευσης
Ένοπλη επίθεση βρίσκεται σε εξέλιξη σήμερα το πρωί στη δυτική Καμπούλ εναντίον ενός στρατιωτικού κέντρου εκπαίδευσης των μελών των υπηρεσιών Πληροφοριών του Αφγανιστάν (NDS), ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών.
Περίπου στις 10:00 (τοπική ώρα, 07:45 ώρα Ελλάδας) μια ομάδα ένοπλων δραστών επιτέθηκε σε ένα κτίριο του κέντρου εκπαίδευσης των NDS στην Καμπούλ. Αγνοούμε τον αριθμό των δραστών και αν υπάρχουν θύματα», δήλωσε ο Νατζίμπ Ντάνις, διευκρινίζοντας ότι έχουν σταλεί ενισχύσεις στο σημείο.
Ο αναπληρωτής του Νάσρατ Ράχιμ έκανε λόγο για «πυρά από βαρέα και ελαφρά όπλα», τα οποία ακούστηκαν από τη συνοικία που βρίσκεται το κέντρο εκπαίδευσης, κοντά στο πανεπιστήμιο της Καμπούλ.
Αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο στο Twitter για «μια έκρηξη την οποία ακολούθησαν πυρά», συνηθισμένο σενάριο στις επιθέσεις που εξαπολύουν οι αντάρτες.
Καμερούν: 14 νεκροί σε «μάχη» ανάμεσα στον στρατό και αυτονομιστές στο αγγλόφωνο τμήμα της χώρας
15:50
Νότιο Σουδάν: Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ μειώνει το πλαφόν των κυανοκράνων
15:41
Γάλλος ΥΠΕΞ: Το σχέδιo των ΗΠΑ για το Ορμούζ δεν είναι ανταγωνιστικό στη γαλλοβρετανική πρωτοβουλία
15:31
Μάικλ Μπουμπλέ: Οι ρομαντικές συναυλίες μου οδηγούν σε baby boom στις πόλεις που εμφανίζομαι
15:22