Φιλιππίνες: Δεκάδες νεκροί από το πέρασμα τροπικής καταιγίδας
Τουλάχιστον 133 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες αγνοούνται από το πέρασμα της τροπικής καταιγίδας Τεμπίν που έπληξε τις νότιες Φιλιππίνες, προκαλώντας κατολισθήσεις και πλημμύρες.
Από την τροπική καταιγίδα πλήττεται κυρίως το νησί Μιντανάο, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, ενώ οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοουμένων.
Ο απολογισμός των νεκρών δεν σταματά να ανεβαίνει. Τα τελευταία στοιχεία της αστυνομίας περιλαμβάνουν 36 νεκρούς, οι σοροί των οποίων ανασύρθηκαν σήμερα από τον ποταμό Σαλόγκ στο Μιντανάο.
«Ακόμα προσπαθούμε να επιβεβαιώσουμε τις αναφορές για ένα χωριό που θάφτηκε κάτω τη λάσπη, εξαιτίας της σφοδρής βροχόπτωσης», δήλωσε ο Ράιαν Κάμπους, αξιωματούχος στην πόλη Τουμπόντ.
PHOTO 1 / 6
Photo 1/6
Πηγή: REUTERS/Froilan Gallardo
Photo 2/6
Πηγή: REUTERS/Froilan Gallardo
Photo 3/6
Πηγή: REUTERS/Froilan Gallardo
Photo 4/6
Πηγή: REUTERS/Froilan Gallardo
Photo 5/6
Πηγή: REUTERS/Froilan Gallardo
Photo 6/6
Πηγή: REUTERS/Froilan Gallardo
ΧΡΗΜΑ
Τι είναι το ψηφιακό Αποδεικτικό Είσπραξης της ΑΑΔΕ: Σε ισχύ από σήμερα - Πώς εκδίδεται
03:00
ΧΡΗΜΑ
ΕΝΦΙΑ: Αλλάζει ο τρόπος υπολογισμού - Από την Ηλεκτρονική Ταυτότητα τα στοιχεία των ακινήτων
02:00
ΧΡΗΜΑ
Επίδομα αδείας: Μέχρι πότε πρέπει να το καταβάλουν οι εργοδότες - Πώς θα το υπολογίσετε online
01:00
ΧΡΗΜΑ
Ψηφιακή Κάρτα Εργασία: Οι πέντε νέοι κλάδοι στους οποίους εφαρμόζεται - Τι δείχνουν οι αριθμοί
00:30
ΚΟΣΜΟΣ