ΚΟΣΜΟΣ

Πανικός στο Λονδίνο έπειτα από αναφορές για πυροβολισμούς

Πανικός στο Λονδίνο έπειτα από αναφορές για πυροβολισμούς
REUTERS/Mary Turner/ file photo

Πανικός επικράτησε το απόγευμα της Τρίτης στο Λονδίνο, καθώς υπήρξαν αναφορές για πυροβολισμούς στην Oxford Street. Μια γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά, εξαιτίας του πανικού που προκλήθηκε.

Εκατοντάδες καταναλωτές που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στα μαγαζιά, άρχισαν ξαφνικά να τρέχουν πανικόβλητοι, όταν νόμισαν ότι άκουσαν να πέφτουν πυροβολισμοί στον κεντρικό δρόμο της βρετανικής πρωτεύουσας.

Αμέσως κινητοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο. Σύμφωνα με φωτογραφία που ανέβασε ένας αυτόπτης μάρτυρας, η τζαμαρία ενός καταστήματος έχει γίνει θρύψαλα.

Όπως προκύπτει από τις σχετικές αναφορές αυτοπτών μαρτύρων και όπως μεταδίδουν βρετανικά μέσα ενημέρωσης, πιθανότατα υπήρξε κάποια κλοπή σε ένα από τα μαγαζιά μέσα στο «House of Fraser» με τους δράστες ή τον δράστη να εξαφανίζονται αμέσως μετά.

Αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο για «κοσμήματα πεσμένα στο πάτωμα και σπασμένα μπουκάλια αρωμάτων παντού».

Η ανακοίνωση της Μητροπολιτικής Αστυνομίας

Η αστυνομία κλήθηκε μετά από αναφορές για πυροβολισμούς που ακούστηκαν στην Oxford Street. Τοπικοί και ένοπλοι αστυνομικοί βρέθηκαν στον σημείο. Δεν υπάρχει τίποτα που να υποδηλώνει πως υπάρχουν πυροβολισμοί ή οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια. Μια γυναίκα έχει τραυματιστεί ελαφρά λόγω πτώσης. Η αστυνομία παραμένει στο σημείο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ