ΚΟΣΜΟΣ

Bettie Bee: Το ξεχωριστό γατάκι που γεννήθηκε με δύο πρόσωπα (pics&vids)

Bettie Bee: Το ξεχωριστό γατάκι που γεννήθηκε με δύο πρόσωπα (pics&vids)
Facebook/Bettie Bee

H Bettie Bee είναι ένα πολύ ασυνήθιστο γατάκι. Γεννήθηκε στις 12 Δεκέμβριου στη Νότια Αφρική και έχει ένα σώμα, δύο πρόσωπα, τρία μάτια και δύο στόματα! 

Παρότι οι γάτες που γεννιούνται με την σπάνια αυτή ασθένεια δε ζουν για πολύ, η μικρή Bettie κατάφερε να επιβιώσει. Η ιδιοκτήτρια της γάτας που γέννησε το ξεχωριστό γατάκι, θεωρώντας πως δεν μπορεί να του παράσχει την κατάλληλη φροντίδα, το μετέφερε σε ένα καταφύγιο.

Όπως δήλωσε ο ίδιος ο φροντιστής στην ιστοσελίδα The Dodo, έπρεπε να τρώει κάθε δύο ώρες μέσα από έναν ειδικό σωλήνα, γιατί και τα δύο της στόματα οδηγούν στο στομάχι.

Το μεσαίο της μάτι έχει ανοίξει μέχρι στιγμής, ενώ τα άλλα δύο παραμένουν ακόμη κλειστά. Είπε ακόμη ότι το γατάκι αυτό είχε τρομερή θέληση για ζωή και είναι τόσο μοναδικό, που ο ίδιος έκανε τα πάντα για το κρατήσει ζωντανό, παρότι συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις προτείνεται η ευθανασία.

Η Bettie Bee είναι ιδιαίτερα αγαπητή και γνωστή στους χρήστες των social media, όπου έχουν δημιουργηθεί σελίδες. Εκεί ο καθένας μπορεί να ενημερώνεται και να βλέπει την πορεία της μικρής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ