Αίγυπτος: Νέα αιματηρή επίθεση σε εκκλησία στο Κάιρο
Τουλάχιστον δέκα νεκροί και πέντε τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός από την επίθεση που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής σε εκκλησία νότια του Καϊρου, στην Αίγυπτο, ένα μήνα μετά το μακελειό με τους πάνω από 300 νεκρούς στη χώρα.
Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Χελουάν, ένα από τα νότια προάστια του Καΐρου και σύμφωνα με πληροφορίες του κρατικού πρακτορείου ειδήσεων ΜΕΝΑ, οι δράστες ήταν περισσότεροι από ένας.
Πληροφορίες που μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι δύο από τους νεκρούς είναι αστυνομικοί, ενώ δεν έχει γίνει σαφές αν στον μέχρι στιγμής απολογισμό, που μιλά για δέκα νεκρούς, περιλαμβάνεται και ένας εκ των δραστών, που σκοτώθηκε από τα πυρά των αιγυπτιακών δυνάμεων ασφαλείας.
Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις ασφαλείας, αλλά και ασθενοφόρα, με το προσωπικό να παρέχει τις πρώτες βοήθειες στα θύματα της επίθεσης.
Κόουλ Άλεν: Ποιος είναι ο 31χρονος που άνοιξε πυρ στο Washington Hilton - Δάσκαλος και προγραμματιστής video games (pics&vid)
09:56
Μητσοτάκης: Ισχυρή και πολυεπίπεδη η συμμαχία με τη Γαλλία - Τέσσερα μέτρα για τους κτηνοτρόφους της Μυτιλήνης χωρίς οικονομικό πλαφόν
09:55
17ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος: Ποιοι δρόμοι κλείνουν σε Φάληρο και Άλιμο - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
09:38
Δέκα ταινίες που συνεχίζουν να προκαλούν έντονες αντιδράσεις μέχρι σήμερα
09:30