Ιράν: Ακόμη εννέα νεκροί στις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις
Τουλάχιστον εννέα ακόμη άτομα σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας στις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στο Ιράν, όπως αναφέρει η δημόσια τηλεόραση της χώρας.
Ανάμεσα στα θύματα της χθεσινής νύχτας, είναι και διαδηλωτές οι οποίοι επιχείρησαν να κλέψουν τα όπλα αστυνομικών στα επεισόδια που σημειώθηκαν στην πόλη Qahdarijan.
Δύο άτομα σκοτώθηκαν στην πόλη Khomeinishahr, ενώ το ένατο θύμα, μέλος της πολιτοφυλακής του Ιράν, άφησε την τελευταία του πνοή στο Najafabad.
Ο συνολικός αριθμός των νεκρών στη χώρα έχει φτάσει τους 20, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες της ιρανικής δημόσιας τηλεόρασης.
Οι Ιρανοί αποφάσισαν να εκκινήσουν τις διαδηλώσεις αντιδρώντας στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, κυρίως λόγω των διεθνών κυρώσεων.
Πετρέλαιο: Πτώση στις τιμές εν αναμονή των νέων αμερικανικών κυρώσεων στο Ιράν
07:58
Η παγκόσμια κούρσα για έναν λειτουργικό κβαντικό υπολογιστή μόλις έκανε ένα μεγάλο άλμα
07:53
Πενταπλή ανθρωποκτονία συκλονίζει τις ΗΠΑ: Σε εξέλιξη οι έρευνες για το κίνητρο
07:49
Νέα Σμύρνη: Το χρονικό της άγριας δολοφονίας της 45χρονης - Στο μικροσκόπιο το παρελθόν του δράστη
07:41