Άγνωστοι έκλεψαν πολύτιμους λίθους από έκθεση στη Βενετία
Άγνωστοι έκλεψαν τιμαλφή της έκθεσης «Θησαυροί των Μογκούλ και των Μαχαραγιά», η οποία φιλοξενείται στο μέγαρο Παλάτσο Ντουκάλε της Γαληνοτάτης, στη Βενετία.
Η αξία των κομματιών, σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, δεν ξεπερνά μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ.
Η συγκεκριμένη έκθεση είχε εγκαινιασθεί τον Σεπτέμβριο και ολοκληρώνεται σήμερα, Τετάρτη. Πρόκειται, ουσιαστικά, για πολύτιμες πέτρες και ινδικά τιμαλφή, τα οποία καλύπτουν τέσσερις αιώνες, από τον δέκατο έκτο μέχρι και τον εικοστό. Είναι τιμαλφή που φτιάχτηκαν από χρυσοχόους και τεχνίτες της Ινδίας, αλλά και από γνωστούς ευρωπαϊκούς οίκος, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Η ιταλική αστυνομία μετέβη αμέσως στο μέγαρο Ντουκάλε και οι εισαγγελείς της Βενετίας άρχισαν να ερευνούν την υπόθεση, προσπαθώντας να εξακριβώσουν ποιος μπορεί να ευθύνεται για την ληστεία.
Πού στρέφονται οι έρευνες μετά την καταγγελία για δολιοφθορά στην τηλεδιοίκηση στο Πλατύ: Στο μικροσκόπιο καταυλισμός Ρομά
07:49
Πόση βοήθεια για τους Ιρανούς χωράει ένα αεροπλανοφόρο;
07:45
Στρατηγική σύμπλευση Ελλάδας - ΗΠΑ: Τα ισχυρά μηνύματα από το ραντεβού Γεραπετρίτη - Ρούμπιο κα ο διάλογος με ορίζοντα την Αθήνα
07:30
Η Warner Bros «περνά» στην Paramount: Η Netflix αποσύρθηκε από την «μάχη» για την εξαγορά
07:26