Έκρηξη κοντά σε σταθμό του μετρό στην Στοκχόλμη
Ένα άγνωστο, έως τώρα, αντικείμενο εξερράγη κοντά σε σταθμό του μετρό στην πρωτεύουσα της Σουηδίας, Στοκχόλμη.
Ένας περαστικός, περίπου 60 ετών, βρήκε το αντικείμενο και το πήρε στα χέρια του, όμως αυτό εξερράγη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας. Ο άντρας έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Το περιστατικό έλαβε χώρα κοντά στον σταθμό Varby Gard, όπως αναφέρει το Sputnik. Σύμφωνα με την Daily Mirror, μία γυναίκα 45 ετών φέρεται να έχει τραυματιστεί επίσης κατά τη διάρκεια της έκρηξης.
Η εφημερίδα Aftonbladet αναφέρει πως το αντικείμενο ήταν μία χειροβομβίδα, όμως δεν υπάρχει επιβεβαίωση από καμία επίσημη πηγή.
Εκπρόσωπος της αστυνομίας τόνισε πως προσώρας δεν έχουν προκύψει στοιχεία που να δείχνουν πως πρόκειται για τρομοκρατικό «χτύπημα».
«Νταντάδες της Γειτονιάς»: Την Παρασκευή (24/04) ανοίγει η πλατφόρμα - Πώς γίνεται η εγγραφή
04:00
Πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά»: Μέχρι πότε παρατείνεται η προθεσμία των αιτήσεων
03:00
Τέλος στις σφραγίδες για τα ταξίδια εντός Ευρώπης - Τι ισχύει για τα βιομετρικά στοιχεία
02:00
ΔΥΠΑ: Συνεχίζονται τα εργαστήρια ομαδικής συμβουλευτικής δια ζώσης και διαδικτυακά
01:00