Βρετανία: Λύκος το έσκασε από καταφύγιο, «κλειδωμένοι» οι μαθητές γειτονικού σχολείου
Ένας λύκος «απέδρασε» από καταφύγιο άγριων ζώων, το οποίο βρίσκεται κοντά σε σχολείο του Μπέρκσαϊρ, στη Βρετανία, γεγονός που έθεσε άμεσα σε συναγερμό τις τοπικές Αρχές προκειμένου να εντοπιστεί το άγριο ζώο.
Οι Αρχές κινητοποιήθηκαν αμέσως, στο σχολείο της περιοχής έχουν ληφθεί αυστηρά μέτρα και δεν επιτρέπεται σε κανέναν να ανοίξει τις πόρτες που έχουν κλείσει ερμητικά για να προστατευθούν οι μικροί μαθητές.
Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας, ο λύκος έχει ήδη εντοπιστεί και καταβάλλονται προσπάθειες από τις αρμόδιες αρχές σε συνεργασία με το προσωπικό του καταφυγίου ώστε να καταφέρουν να το πιάσουν.
Οι τοπικές αρχές ενημερώνουν διαρκώς τους πολίτες και τους συνιστοούν να μην το πλησιάσουν σε περίπτωση που βρεθεί στο δρόμο τους.
Το σχολείο από την πλευρά του, με ανάρτησή του στο Twitter, ευχαριστεί την αστυνομία που τους κρατά ενήμερους:
SPONSORED
Αινιγματική ανάρτηση Τσίπρα για νέο κόμμα: «Τον Μάρτη ήταν νωρίς»
09:59
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα λόγω έργων σε Λεωφόρο Αλίμου - Κατεχάκη και Κηφισό
09:50
Πειραιάς: Αυτοκτονία η βουτιά θανάτου της 24χρονης από μπαλκόνι 7ου ορόφου
09:44
Θεσσαλονίκη: Σύρραξη 20 ατόμων σε ποντιακό γλέντι - Δύο τραυματίες από ρίψη μπουκαλιών
09:40