Νότια Κορέα: 41 νεκροί και δεκάδες τραυματίες από πυρκαγιά σε νοσοκομείο
Τουλάχιστον 41 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους την Παρασκευή (26/1) και άλλοι περίπου 50 τραυματίστηκαν όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε νοσοκομείο στην πόλη Μιριάν της Νότιας Κορέας, σύμφωνα με δηλώσεις ενός αξιωματικού του νοτιοκορεάτικου πυροσβεστικού σώματος και πληροφορίες που μεταδίδουν ΜΜΕ.
Σύμφωνα με τις Αρχές, τουλάχιστον 11 τραυματίες βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.
Όλοι οι ασθενείς στο νοσοκομείο στη Μιριάν (μια πόλη περίπου 270 χλμ. νοτιοανατολικά της Σεούλ) απομακρύνονται από το κτίριο, δήλωσε αξιωματικός της πυροσβεστικής, που διευκρίνισε ότι η πυρκαγιά ξέσπασε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών, στο ισόγειο.
Αξιωματικοί του πυροσβεστικού σώματος στην πόλη τόνισαν ότι πρόκειται για μεγάλη πυρκαγιά, πρόσθεσαν ότι η κατάσταση αλλάζει με ταχείς ρυθμούς και προειδοποίησαν ότι ο απολογισμός των θυμάτων της καταστροφής αυτής, η αιτία της οποίας δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, ενδέχεται να αυξηθεί ακόμη περισσότερο.
Επιταγές βιβλίων της ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες δικαιούχων
01:00
Παρατείνεται και τον Σεπτέμβριο η επιδότηση 10 λεπτών ανά λίτρο στο πετρέλαιο κίνησης
00:30
Ανοίγουν ξανά οι εγγραφές μαθητών - Ποιους αφορά το άνοιγμα της πλατφόρμας
23:59
Άνοιξε ξανά η Δανική πρεσβεία στη Δαμασκό μετά από 14 χρόνια διακοπής των διπλωματικών σχέσεων
23:50