ΚΟΣΜΟΣ

Ο σεφ, η στρίπερ και η γροθιά: Μια περίεργη υπόθεση απασχολεί δικαστήριο των ΗΠΑ

Ο σεφ, η στρίπερ και η γροθιά: Μια περίεργη υπόθεση απασχολεί δικαστήριο των ΗΠΑ
Pixabay

Αντιμέτωπος με την… οργή –και τη γροθιά- μιας στρίπερ βρέθηκε ένας σεφ από το Μανχάταν των ΗΠΑ, όταν της είπε ότι δεν την θεωρεί καλή μητέρα!

Ο 36χρονος David Kupferstein βρισκόταν στο Hustler Club τον Μάρτιο του 2015 όταν μια από τις εξωτικές χορεύτριες άρχισε να συζητά με τον ίδιο και την παρέα του.

«Μου μιλούσε. Έπινε ποτά μαζί μας. Ορισμένοι από τους φίλους μου της πετούσαν χρήματα. Μου είπε μόνη της για την οικογένειά της και τα παιδιά της» είπε ο ίδιος, και συμπλήρωσε: «Της είπα και εγώ ότι αυτά που μου έλεγε ακούγονται σαν να είναι “κακή μητέρα”. Μάλλον δεν της άρεσε».

Στη συνέχεια, η χορεύτρια έριξε γροθιά στον Kupferstein, την ώρα που εκείνος έπαιρνε μια γουλιά από το ποτό του, με αποτέλεσμα να του σπάσει τα δύο μπροστινά δόντια.

Ο σεφ έχει καταθέσει μήνυση κατά της στρίπερ, η οποία συζητείται τώρα στο δικαστήριο. «Μέσα σε δευτερόλεπτα, δύο ή τρεις μπράβοι του καταστήματος με περικύκλωσαν και με έβγαλαν έξω από το κατάστημα» δήλωσε ο ίδιος, και συμπλήρωσε:

Με πήγαν από την μπροστινή πλευρά του καταστήματος και μερικά λεπτά αργότερα βρήκαν το δόντι μου στο πάτωμα, το σήκωσαν και μου το έφεραν.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος δεσμεύτηκε αρχικά να πληρώσει όλους του λογαριασμούς για την αποκατάσταση των δοντιών του θαμώνα αλλά αργότερα το πήρε πίσω.

«Ένα από τα εστιατόρια στα οποία έκανα interview για να εργαστώ ονομαζόταν “Smile” (σ.σ. χαμόγελο). Εξαιρετικά ειρωνικό» είπε ο ίδιος.

Ο 36χρονος θεωρεί ότι στο μέλλον θα βρεθεί αντιμέτωπος με μεγάλους λογαριασμούς οδοντιάτρων και πιθανώς κάποιας επέμβασης στα ούλα του. Έτσι, ζητά ένα εκατομμύριο σε αποζημίωση από το… κλαμπ ενηλίκων.

«Θέλουμε το Hustler Club να αναλάβει τις ευθύνες του» δήλωσε ο δικηγόρος του, Στίβεν Γουλφ. Ο Kupferstein δηλώνει ότι «ντρέπεται» που βρέθηκε σε τέτοιο κλαμπ αλλά ισχυρίζεται ότι η τιμωρία δεν συνάδει με το… έγκλημά του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ