ΚΟΣΜΟΣ

Οι Flat Earthers «αποκάλυψαν» την κοσμοθεωρία τους σε παγκόσμιο συνέδριο

Οι Flat Earthers «αποκάλυψαν» την κοσμοθεωρία τους σε παγκόσμιο συνέδριο
Pixabay

Οι πιστοί ακόλουθοι του κινήματος που θέλει τη Γη επίπεδη (Flat Earth Movement) και υποστηρίζει πως όλος ο πλανήτης έχει πέσει θύμα τεράστιας συνωμοσίας, πραγματοποίησαν πριν λίγες ημέρες το Παγκόσμιο Συνέδριό τους.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου που έλαβε χώρα στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ, ακούστηκαν ομιλίες και προβλήθηκαν ταινίες και ντοκιμαντέρ. Φυσικά, όλα είχαν να κάνουν με την Επίπεδη Γη και τις «επιστημονικές μεθόδους απόδειξης της θεωρίας» και αρκετές από τις θεματικές του συνεδρίου αφορούσαν τα «ψέματα των επιστημόνων» και την ανάγκη για αφύπνιση όλων μας!

Ο κινηματογραφιστής και ένας από τους πιο πιστούς flat earthers, Rob Skiba, ήταν αυτός ο ομιλητής που «έκλεψε την παράσταση» αφού επιτέλους αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που η NASA και οι κυβερνήσεις ανά τον κόσμο επιμένουν τόσο πολύ στην «διαιώνιση του μύθου» πως η Γη είναι σφαιρική. Με άλλα λόγια, είπε την αλήθεια σε όλους εμάς τους αδαείς που πιστεύουμε τα ψέματα.

«Αυτό που έχουμε καταλήξει να πιστεύουμε οι περισσότεροι από εμάς βλέποντας την μεγάλη εικόνα είναι πως θέλουν να κρύψουν τον Θεό. Για μένα, αυτό θα ήταν το κορυφαίο κίνητρο» δήλωσε ο Skiba σύμφωνα με το Metro.

Πρώην κασκαντέρ προσπαθεί να αποδείξει ότι η Γη είναι επίπεδη με αυτοσχέδιο πύραυλο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ