ΚΟΣΜΟΣ

Διαταραγμένος άντρας οδήγησε 11 ώρες για να σκοτώσει YouTuber

Διαταραγμένος άντρας οδήγησε 11 ώρες για να σκοτώσει YouTuber
Facebook/Meg Turney

Η Meg Turney και ο Gavin Free είναι γνωστοί για τα βίντεό τους στο YouTube και ζουν στο Τέξας. Πρόσφατα άντρας που είχε εμμονή με το διάσημο ζευγάρι εισέβαλλε στο σπίτι τους, οπλισμένος και σκόπευε να σκοτώσει τον Free.

Ο Christopher Giles πυροβόλησε την εξώπορτα από το σπίτι που κατοικούν οι δύο Youtubers και μπήκε μέσα νωρίς το πρωί, αφού είχε ταξιδέψει έντεκα ολόκληρες ώρες. Ο άντρας χαρακτηρίστηκε από τις Αρχές ως «μοναχικός και διαταραγμένος».

Μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών με την αστυνομία, απεβίωσε. Σύμφωνα με το The Albuquerque Journal, όταν οι αρμόδιες Αρχές έψαξαν το κινητό του, μετά από ένταλμα, βρήκαν εκατοντάδες σημειώσεις σχετικά με το ζευγάρι.

Απ’ ό,τι φαίνεται, ο δράστης είχε εμμονή με τον Gavin και στο κινητό του βρέθηκε σημείωση που το επιβεβαιώνει: «Θέλω ο Gavin Free να πεθάνει μόνος του, χωρίς παιδιά».

12049139 686758748091565 8539748125562971512 n


Πηγή: Facebook/Meg Turney

Κατά τη διάρκεια της εισβολής το ζευγάρι είχε κρυφτεί σε ένα ντουλάπι ώσπου να φτάσει η αστυνομία. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο Giles πέθανε λόγω εκπυρσοκρότησης του όπλου του.

«Αυτό που φάνηκε στις κάμερες ασφαλείας είναι πως ο δράστης είχε σκοπό να τραυματίσει κάποιον μέσα στο σπίτι» αναφέρεται στην αναφορά της αστυνομίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ