ΚΟΣΜΟΣ

Μπλέχτηκαν τα μαλλιά της σε τροχό go-kart και σκοτώθηκε

Μπλέχτηκαν τα μαλλιά της σε τροχό go-kart και σκοτώθηκε
REUTERS/ file photo

Τραγικό θάνατο βρήκε μια Ινδή, η οποία είχε πάει σε πάρκο ψυχαγωγίας στο κρατίδιο Χαριάνα, στα βόρεια της χώρας, όταν το μαλλί της ξαφνικά μπλέχτηκε στον τροχό ενός go-kart.

Η 28χρονη βρισκόταν σε διακοπές με την οικογένειά της, όταν συνέβη το μοιραίο δυστύχημα. Την ώρα που έκαναν go-kart, τα μαλλιά της άτυχης γυναίκας μπλέχτηκαν σε έναν από τους τροχούς. Καθώς το όχημα συνέχισε να κινείται, ξεριζώθηκε το δέρμα από το κεφάλι της με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο, μεταδίδει το BBC επικαλούμενο την αστυνομία.

Διακομίστηκε στο κοντινότερο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε απλά ο θάνατός της. «Η ακριβής αιτία θανάτου της δεν έχει διευκρινιστεί, αλλά θα γνωρίζουμε περισσότερα αφού λάβουμε όλες τις λεπτομέρειες της ιατροδικαστικής εξέτασης», δήλωσε η αστυνομική πηγή.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία σύλληψη για το συμβάν. Σύμφωνα με αναφορές, η 28χρονη φορούσε κράνος και είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε κότσο. Διαχειριστής του go-kart ανέφερε ότι είχαν τηρηθεί όλοι οι κανόνες ασφαλείας. «Της δώσαμε ζώνη και κράνος» είπε, προσθέτοντας ότι επρόκειτο για ατύχημα.

Σύμφωνα με τοπική εφημερίδα, ο άντρας της άτυχης γυναίκας μετά το συμβάν δήλωσε πως είδε τα μαλλιά της χαλαρά και δεν γνώριζε αν η ζώνη ήταν κακής ποιότητας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ